Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • box6
  • box3
  • box5
  • box2
  • box4
  • box1

E-Book

Bemelegts nyjts kisokosÉrdekel? Írj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

"Bemelegítés és nyújtás kisokos-a rugalmas, erős test és elme egyensúlyáért"

Nemcsak a bemelegítés szakaszai...
Nemcsak nyújtógyakorlatok képekkel, magyarázatokkal...

Hanem megtalálod az elméleti hátteret is...és mindent, ami picit is kapcsolódik a nyújtáshoz- myalgás csomók, porckorongsérv, ín-és nyáktömlő gyulladás, stb..

és a LÉLEK.

A test és a lélek is felhalmozhat feszültségeket, és egyik kihat a másikra, kölcsönhatásban állnak egymással.

Minden lelki problémának megvan a testi megfelelője.
A cél ezeknek a lelki és testi blokkoknak a feloldása.

Hát ezekről szól a "Bemelegítés és nyújtás kisokos-a rugalmas, erős test és elme egyensúlyáért"

Díj: 2.000,-Ft

Készen állsz, hogy feldobjam az életedet? Táplálkozástudomány, edzéselmélet, motiváció nem unalmas orvosi, szótári stílusban- tanulj szórakozva! Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked, nézd meg a fb. oldalamon napi szinten közzétett referenciáinkat, és máris lecsapsz a könyveimre!

EDDIG MEGJELENT KÖNYVEIM:

Mindent az életmódváltásról

Továbblépés-azaz hogyan válj átlagosból szenzációssá

Világbajnok Vitalitás -cukorbeteg, IR, PCOS, pajzsmirigybeteg életmódváltás gyakorlati kézikönyve

Kismama E-book

Motivációs kalauz 2017-re

Futás másként

ÉRDEKEL? Jelezd a e-mail címen, az E-book címe megjelölésével, hogy melyiket szeretnéd olvasni ! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kalács Hajnalka: „Először is, az Ebook nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

És van még egy jó hírem. Az E-book megszerzésével pártoló tagunkká válsz, és szeretettel várunk fb. csoportjainkba!

 

FUTÁS MÁSKÉNT-
Miért adtam ezt a címet, hogy FUTÁS MÁSKÉNT?

Fut E Book bort kicsi§ HAWAII IRONMAN, 24 ÓRÁS VB, TEREPFUTÓ VB, SPARTATHLON, UB, és 2 saját bajnokom: nyaki gerincműtét után maraton, illetve beszéljenek a számok: heti 2- 3 futóedzéssel,  leghosszabb edzés 13 km volt, 40 percet, vagyis majdnem 1 percet javított kilométerenként a maratoni idején előző évhez képest.

Extra:A körülmények miatt (időjárás, sötétség) csak március végén kezdődtek a futóedzések, és június 3-án már a maratonon álltam rajthoz”

Interjúk MÁSKÉNT – nem szokásos bugyuta „mire vagy legbüszkébb” kérdés - felelek, hanem élsportolói megközelítésből, azaz edzésmódszerek, heti km-ek, frissítés, holtpont-kezelési technikák…

Lesd el az elit titkait!

§ Pontos edzéstervet kaptok /futás, muay thai és kondiedzés részletekbe menően, gyakorlatok, ismétlésszámok, minden/ az én saját 6 hetes ultra /81 km/ felkészülésemről . ….felkészülés futóversenyekre MÁSKÉNT

§ pontos étkezési naplót kaptok receptekkel, ne a tilápia-csirke-rizs  kombóra készüljetek, mert imádok enni- azaz teljesítménynövelő táplálkozás MÁSKÉNT

Készen állsz arra, hogy az edzés élménnyé, a tudatos étkezés élvezetté, a futóversenyek, és a bajnok életmód szenvedélyeddé váljon?

/ hagyományos könyv formátumban 113 oldal terjedelmű lenne/.

Díj: 4.000,-Ft

Mindent az életmódváltásról / hagyományos könyv formátumban 178 oldal terjedelmű lenne.

E book178 oldalban minden benne van, ami felmerülhet a fejedben az életmód váltásod első 3 évében. Jó, ha nem szeretsz utánanézni dolgoknak, akkor első 5 évében.

Most végre tiéd lehet az a tudás, gyakorlatban elsajátított tapasztalat, amit én 32 év alatt, szó szerint véres verejtékkel, pofonokkal, és rengeteg óra elméleti tanulással, erre milliókat befektetve,több, mint 110 mérkőzés tapasztalata alatt megszereztem, tökéletesítettem.

Jojo megelőzése, tápanyagok, edzés előtti-utáni táplálkozás, cellulitis, formatartás wellness hétvégéken, és sok-sok GYIK, pl. : este 6 után mit egyek, helyi fogyás, stb betegségek /pajzsmirigy, IR, PCO, sérv, térd,../…-mindezt gyakorlatban azonnal használható, közvetlen, érthető stílusban.

E-book nélkül kutathatsz a neten, kipróbálhatsz különböző diétákat, edzésmódszereket, de sosem lehetsz biztos benne, hogy amiben reménykedsz, az működik-e.

Különben, ha edzés-és étkezési tervet nézegetsz, egyenlőre csak betűket látsz, de összefüggéseket nem. És abban biztos lehetsz, hogy ennek elolvasása után égő vágyad lesz tagja lenni a győztes attitűdű bajnokoknak.

Ne kullogj a többiek után, vágj eléjük!

Díj: 4.000,-Ft

 

Továbblépés - azaz hogyan válj átlagosból szenzációssá / hagyományos könyv formátumban 130  oldal terjedelmű lenne

§ Tudom, hogy már ALIG VÁROD

E book reklm§ Tudom, hogy EMLÉKSZEL AZ ELSŐRE: Kalács Hajnalka: „Először is, az Ebook nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

§ Tudom, hogy SOKAT TANULTÁL AZ ELSŐBŐL a következőkről: Jojo megelőzése, tápanyagok, edzés előtti-utáni táplálkozás, cellulitis, formatartás wellness hétvégéken, és sok-sok GYIK, pl.: este 6 után mit egyek, helyi fogyás, stb. betegségek /pajzsmirigy, IR, PCO, sérv, térd,../

§ Tudom, hogy az első után már alig várod a TOVÁBBLÉPÉST: „mikortól lehet megszerezni a 2. E-bookot?” „Miről fog szólni?”

A képben benne, miről is lesz szó- megint egy komplett könyvet kapsz 130 oldalban.

És TUDOM, hogy úgy képzed belőle magadat, hogy le se fogod tudni tenni!

És az őszi-téli recepteket pedig Schmidt-Fekete Ildi és Zsuzsi, két diétás gasztrobloggerünk állította össze. Azt hiszem, ennél többet nem kell mondanom…

Díj: 4.000,-Ft

 

Világbajnok Vitalitás -cukorbeteg, IR, PCOS, pajzsmirigybeteg életmódváltás gyakorlati kézikönyve / hagyományos könyv formátumban 140 oldal terjedelmű lenne

Világbajnok vitalitás!

E Book IRAz orvos előírja cukorbetegség és társbetegségei esetén az életmódváltást, csak nem tudod, hogyan kezdj hozzá. Ez a könyv egy elméleti rendszert ad a kezedbe gyakorlatba azonnal átültethető módszerekkel, mintaétrenddel, receptekkel.

Referenciáinkat folyamatosan publikáljuk, így látod, hogy amit oktatunk, az a gyakorlatban működik. Megtalálod magadban a sikeres váltáshoz elengedhetetlen lendületet és hajtóerőt.

Ez egy életmód GPS Neked, a világbajnok vitalitásod felé Dr. Magyar Katain és a Cukrom.hu ajánlásával egy 10-szeres profi világbajnoktól.

 

Díj: 4.000,-Ft

 

Kismama E-book / hagyományos könyv formátumban 64 oldal terjedelmű lenne

Drága /leendő/ kisbabás anyuci - akinek legfontosabb a baba jóléte és egészsége!
===================
Tanulj most velünk, és
próbáld ki titkainkat!
===================
Kismama E bookPróbáld ki az én titkos módszereimet, aki mindkét terhességemet a szülés napjáig végigmozogtam, végigdolgoztam, és 3 egészséges babát hoztam a világra!

Szeretném megosztani Veled, megtanítani Neked a gondolkodásmódomat, étkezési-edzéstippjeimet, nyugtató - relaxáló tippjeimet, amiket a várandóság előtt – alatt - és azt követő 1 évig alkalmaztam..

Szeretném megosztani Veled 4 anyukám szavait, akik top formában ugyanezekbe avatnak bele saját példájukon keresztül.

Válj részesévé a BABA programunknak, amivel tökéletessé teheted a körülményeket ahhoz, hogy vitális, nyugodt, egészséges anyuci váljon belőled.
===================
Ne maradj le!
===================
Tudom, hogy a legjobbat akarsz a babádnak, de lehet, hogy néha úgy érzed, nincs erőd és energiád mindenhez, és ha még a baba mellett az egyéb faladataidat el is látod, mire a párod hazaér, csak egy kifacsart anyukát lát, aki mindig fáradt, fantáziátlan, és fásult.
===================
Mi történik, ha nem
teremtesz meg körültekintően mindent?
===================
Tudod, mit látok nagyon sokaknál?

Azt, hogy eleve nem készítik fel sem a szervezetüket, sem a lelküket a terhességre, amit ennek köszönhetően nehezen viselnek, és miután a baba megszületik, szétcsúszik az életük.
Akire addig teljes szívből vártak, feladattá válik, a rossz állapotukat a kialvatlanság, a nem megfelelő étkezés csak tovább tetézi.

Elkönyvelik, hogy nem erre számítottak.

Történhet ennél rosszabb?

Minthogy elveszíted az igazi örömöt abban az időszakban, amit a kicsivel tölthetsz?

És hiába kiabálsz, senki sem figyel rád, senki nem érti, miért nem most vagy a legkiegyensúlyozottabb.
===================
Kinek szól a BABA PROGRAM?
===================
Annak, aki fejlődni akar, és energikusan, vidáman, mosolygósan akarja az egész baba korszakot tölteni.

Teljesen mindegy, hogy most szeretnél-e babát, és csak fel akarsz készülni a terhességre, vagy már megszületett a pici, esetleg most hordod a szíved alatt.
===================
A legjobb anyuci akarsz lenni
===================
Tudod, hogy anyukaként az időgazdálkodás olyan, mint egy hangyaboly? Ha nincs királynő, akkor szétszalad, szétesik, ellenkező esetben mindent a kezedben tartva tudsz rögtönözni, és magabiztosan manőverezni.

Volt már, hogy úgy érzed, kicsúszott az irányítás a kezedből, hulla fáradt vagy, és lepasszolnád a gyereket a munkából hazaeső párodra?

Akkor tudod, miről beszélek. Szétszaladt a hangyabolyod, mert nem volt a királynő-a tudatosságod.

A jobb vitalitásszint nem más, mint tudás.

Hogyan étkezz, hogyan mozogj, hogyan relaxálj, és főleg hogy oszd be az idődet.

Én a 3 gyerek mellett, míg a kicsi 6 hónapos volt, kezdtem el a jogi szakvizsgát. Fél év alatt tettem le jó minősítéssel úgy, hogy a Tekla heti 2x1 órát töltött nélkülem, amíg edzést tartottam, és a másik kettővel is tanultam mellette, edzésre hordtam őket a Teklával együtt. Mert tudtam, hogy kell beosztani az időmet.

Mivel vagyok a leghatékonyabb.
Mivel vagyok a legkipihentebb.
Mivel érem el, hogy a gyerekeknek öröm legyen velem lenni, és a páromnak is.

Ez struktúra.

És Te a legjobb, kész módszereimet fogod megkapni. És persze 4 konkrét anyuka szavait, és példáját kapod, akiket kiválasztottam neked, hogy lásd, nem én vagyok szuperanyuci, mert ami nekem működött, az működik nekik is. Sőt, Neked is.

===================
Mit kapsz tőlem, hogy TE is olyan szuperanyuci legyél, mint az én referenciáim?
===================
KISMAMA E-BOOKBAN:

Babavárás előtt /amikor nem jön a baba, nőgyógyászati betegségek, mint PCOS, életmódod jelentősége a teherbeesés szempontjából/

Pocaklakóval /terhességi cukorbetegség, ödéma/

Baba után /Idő-és energiagazdálkodási gazdálkodási útmutatót, hasi műtek után, szétnyílt hasizom, éjszakázás, párod és TE baba mellett/

És mindhárom időszakra vonatkoztatva:
Táplálkozási útmutatót
Hogyan kell edzeni a terhesség alatt, és azt követő egy évben?

Továbbá anyukák tanácsait /egy gyermekestől a 4 gyermekesig/
===================
és ha továbblépsz, nem csak az E-book érdekel, akkor a BABA PROGRAMBAN:

MINDENT, AMI JÁR NEKED, MINT A BAJNOKOMNAK:

- és étkezési-edzésterveket rád és időszakodra /terhességi trimeszterek/szülés utáni időszakod, orvosod javaslata alapján, /

- komplett receptekkel,

- táplálékkiegészítő javaslatot,

mindezt utánkövetéssel - ami a leglényegesebb ebben az időszakban!
===================
Díj:

KISMAMA E-BOOK: 4.000,-

BABA PROGRAM: az online program díjai szerint /benne ajándék Kismama E-book/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„MOTIVÁCIÓS KALAUZ 2017-RE” / hagyományos könyv formátumban 49 oldal terjedelmű lenne

Motivcis kalauzMit kapsz a „MOTIVÁCIÓS KALAUZ 2017-RE” E-booktól:

- Minden hétre feladatokat, komplett végrehajtási stratégiával

- Önbizalmat, hitet

- Motivációt

Mindezt 49 oldalban, az én SAJÁT végrehajtási stratégiámmal, gondolataimmal, megfűszerezve az érzéseimmel.

Nem leszel egyedül, egész évben melletted állok!

Díj: 2.500,-Ft

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair