Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • 4. Skype hivatkozás új
  • 3. E-Book hivatkozás új
  • 1. Online Program hivatkozás új
  • 2. Bajnok Edzések hivatkozás új
  • 5. Szakácskönyv hivatkozás új

New York 7080 km –pipa!

„Az orvos szerint endimetriózis sincs! Ultrahangos vizsgálatkor PCOS-t látott, de az eredmények szerint minden rendben! Alig hittem el, de ezek szerint legyőztük a betegséget!” pipa!

Hogy jön ez a kettő össze?

new yorkNői magazinok csodadiétáinak, önsegélyező könyvek, divatdiéták, „nagy megmondó” edzők olvasása helyett inkább próbálj meg egy gondolatot elültetni a fejedben: „amit képességeim lehetővé tesznek, annak keretei között bármit meg tudok tenni!”

ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ mindenkinek, aki részt vett a Virtuális Bajnokok Edzése New Yorkig - 7080 km összegyűjtésében.

Bizony, 7080 km-t szedtünk össze 2 hét alatt- az én bajnokaim, thai boxosok, karatésok, kajakosok, triatlonosok, együtt, kart karba öltve egy vitálisabb élet népszerűsítése érdekében!

A megtett km-eket ezúttal szeretném felajánlani Biro-Garisa Ibolya számára. Miért?

Szeptember a PCOS hónapja, tudtad?

A Bajnokok Életmód Programban van egy kis gyöngyszemem, egy fiatal, Németországban élő lány, aki hihetetlen tűzzel, kitartással vetette bele magát az „életmódváltásba”.

A testünk a lelkünk otthona, amit fejlesztenünk, edzenünk kell, s mindeközben pedig MOSOLYOGNI, és élvezni az utat. Amennyiben egy minőségi, tudatos életet szeretnél élni, viszonylag egyszerűbb dolgod van. Ibolya nőgyógyászati műtét után került hozzám, lelkileg a padlón, kételkedve, megszenvedve. Az első hónapban csak étkezési tervet kapott, aztán kezdtünk el edzeni vele. Neki az egészsége volt a tét. Mindent megtett a képességei szerint egy teljes életért.

Biro-Garisa Ibolya: „Egy csodás hírem is van, megjöttek véreredmények és a pajzsmirigy meg a másik eredmény is amit néztek a betegségre vonatkozóan, teljesen tökéletes értékeim lettek! Az orvos szerint endimetriózis sincs! Ultrahangos vizsgàlatkor PCOS-t látott, de az eredmények szerint minden rendben! Alig hittem el, de ezek szerint legyőztük a betegséget!”

Az edzés mellett az étkezés betartása és a pozitív mentális állapot is 100%-os odafigyelést igényel. Ibolya ezt is teljesítette. A 7080 km tehát az övé. És nagyon köszönöm mindenkinek, aki közreműködött benne!

Legyetek bajnokok a mindennapokban!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair