A helyes nyújtást, és mobilizálást egy ultrához tudnám hasonlítani. Azaz magán a versenyen megtapasztalsz olyan mélypontokat, nehézségeket, és ezekből való feltámadásokat, amik által a mindennapi élet kihívásait szemrebbenés nélkül, menetből veszed.

A nyújtás és a mobilitás az ízületek mozgástartományának kitágításával, a hajlékonyság növelésével nemcsak a sportteljesítményedet, hanem a mindennapi életedet teszi könnyebbé, élhetőbbé.

"Bemelegítés és nyújtás kisokos - a rugalmas, erős test és elme egyensúlyáért"
Nemcsak a bemelegítés szakaszai... Nemcsak nyújtógyakorlatok képekkel, magyarázatokkal...

Hanem megtalálod az elméleti hátteret is...és mindent, ami picit is kapcsolódik a nyújtáshoz- myalgás csomók, porckorongsérv, ín-és nyáktömlő gyulladás, stb..

A Funkcionális gimnasztika futóknak kifejezetten futókra specializált gimnasztika.

Minden sportágnak megvannak a maga speciális igényei, megvan, hogy mit kell leginkább fejleszteni, milyen mértékben. Olyan mértékű tudatosságú kaptok, hogy az eddig unalmasnak tartott, lehetőség szerint elmismásolt bemelegítést, nyújtást, levezetést végre IMÁDNI FOGJÁTOK!


Tematika:

 • Testkontroll gyakorlatok

 • Konkrét gyakorlatok ésszerű egymásutániságban a bemelegítéshez és az ízületek mozgékonyságának növeléséhez, mobilzálás

 • Speciális futógyakorlatok

 • Megrövidült izmok célzott funkcionális nyújtása a futás szempontjából kiemelt területeken

 • Gerinctorna-és a lábfej- gimnasztika

 • Az izomzat erőegyensúlyának megbomlását helyreállító gyakorlatok

 • Felhívom a figyelmet a mindennapokban általánosan elterjedt, ámde hibás, ezért sérülést is előidézhető, de minimum visszavető gyakorlatokra.

Ár: 5.000 Ft

Készen állsz, hogy feldobjam az életedet? Táplálkozástudomány, sportpszichológia, edzéselmélet, nem unalmas orvosi, szótári stílusban- tanulj szórakozva! Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked, nézd meg a fb. oldalamon napi szinten közzétett referenciáinkat, és máris lecsapsz a könyveimre!

Kalács Hajnalka: „Először is, az E-book nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

Ugyanakkor bízhatsz a leírtak hitelességében, mert:

a könyveket Dr. Magyar Katalin lektorálta

Belgyógyász és Nephrológus Főorvos.
Bajai Szent Rókus Kórház Nephrologia Ambulancia, Vezető Főorvos.
Bajai Diaverum Dialízis Központ, Vezető nephrológus – klinika menedzser.

„A hitelesség és az egészséges életmódra nevelés elsődleges számomra. Belföldi-és külföldi orvos kongresszusokon, illetve Bettinával karöltve számos rendezvényen tartok előadásokat, publikálok, és jómagam is aktív bajnok vagyok. Egészségügyi kérdésekben nyújtok segítséget ezeken felül a Bajnokok Programban. 3 gyermek édesanyjaként és klinikavezető főorvosként tudom, hogy az egészséges életmódról szóló tájékoztatás a legnagyobb segítség, ami nyújtható az embereknek. ”.

szakmai forrásokra épülnek, és a bajnokaim az élő bizonyítékok, amit oktatunk, az a gyakorlatban is működik

A könyvek érthető, sokszor szórakoztató stílusuk ellenére alapos, tudományosan alátámasztott tényeken alapulnak.

Jómagam 10-szeres profi-, és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok vagyok, és (3 gyermekes édesanyaként, napi minimum 10 óra munka mellett is) Ultrabalaton 222 km 10. helyezett ultrafutó.

A bajnokaim nagy része orvos.

Kell ennél többet mondanom?

Megrendelés menete:

1. A megrendelés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik a következő adatok megküldésével:

 • név:

 • lakóhely:

 • számlázási név, cím (amennyiben az nem egyezik az ügyfél nevével és címével),

 • a megrendelt termék weblapon feltüntetett neve: "A tudatos nyújtás és lazítás" - E-book

 • nyilatkozom, hogy megrendelem az adott terméket, és a Weboldalon közzétett ÁSZF, illetve Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismertem és elfogadtam, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárulok

2. A Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail

Az általad elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését mi késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 4 munkanapon belül visszaigazoljuk számodra, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:

 • az általad a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat

 • a rendelés dátumát,

 • a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát

a bankszámlaszámot, ahová az árat el kell utalni /közvetlen banki átutalással 3 munkanapon belül/.

3. A visszaigazoló e-mail, és az utalás jóváírásának napjától számított 4 munkanapon belül megküldjük részedre az e-bookot.

Amennyiben a visszaigazoló e-mailt , vagy az e-bookot nem kapod meg, kérjük, ellenőrizd spam mappád, mert kivételes esetekben szolgáltatód oda helyezheti azt.

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos, adószakértő:
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, a stuttgarti Katharinenhospital Idegsebészeti Klinikáján az agyi ér- és koponyaalapi betegségek részlegvezető agysebész főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a családunkat, de meg a baráti körünk egy részének az életet is”
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel