Miért adtam ezt a címet, hogy FUTÁS MÁSKÉNT?


§ HAWAII IRONMAN, 24 ÓRÁS VB, TEREPFUTÓ VB, SPARTATHLON, UB, és 2 saját bajnokom: nyaki gerincműtét után maraton, illetve beszéljenek a számok: heti 2- 3 futóedzéssel, leghosszabb edzés 13 km volt, 40 percet, vagyis majdnem 1 percet javított kilométerenként a maratoni idején előző évhez képest.
Extra: „A körülmények miatt (időjárás, sötétség) csak március végén kezdődtek a futóedzések, és június 3-án már a maratonon álltam rajthoz”
Interjúk MÁSKÉNT – nem szokásos bugyuta „mire vagy legbüszkébb” kérdés - felelek, hanem élsportolói megközelítésből, azaz edzésmódszerek, heti km-ek, frissítés, holtpont- kezelési technikák…
Lesd el az elit titkait!


§ Pontos edzéstervet kaptok /futás, muay thai és kondiedzés részletekbe menően, gyakorlatok, ismétlésszámok, minden/ az én saját 6 hetes ultra /81 km/ felkészülésemről .
….felkészülés futóversenyekre MÁSKÉNT


§ pontos étkezési naplót kaptok receptekkel, ne a tilápia – csirke - rizs kombóra készüljetek, mert imádok enni- azaz teljesítménynövelő táplálkozás MÁSKÉNT
Készen állsz arra, hogy az edzés élménnyé, a tudatos étkezés élvezetté, a futóversenyek, és a bajnok életmód szenvedélyeddé váljon?
Legjobb futóeredményeim:

 • UB 222 km 10. hely
 • UTT 126 km 13. hely
 • Baja-Sombor 60 km megosztott 1. hely
 • Baja-Sombor 50 km 2. hely
 • félmaraton 1: 32 Kikelet 2016
 • maraton 3:35 Keszthely 2016
 • 81 km Korinthosz 7:41

Ár: 5.000 Ft

Készen állsz, hogy feldobjam az életedet?

Táplálkozástudomány, sportpszichológia, edzéselmélet, nem unalmas orvosi, szótári stílusban- tanulj szórakozva! Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked, nézd meg a fb. oldalamon napi szinten közzétett referenciáinkat, és máris lecsapsz a könyveimre!
Kalács Hajnalka: „Először is, az E-book nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni
az egészet – köszönjük”.

Ugyanakkor bízhatsz a leírtak hitelességében, mert:

a könyveket Dr. Magyar Katalin lektorálta

Belgyógyász és Nephrológus Főorvos.
Bajai Szent Rókus Kórház Nephrologia Ambulancia, Vezető Főorvos.
Bajai Diaverum Dialízis Központ, Vezető nephrológus – klinika menedzser.

„A hitelesség és az egészséges életmódra nevelés elsődleges számomra. Belföldi-és külföldi orvos kongresszusokon, illetve Bettinával karöltve számos rendezvényen tartok előadásokat, publikálok, és jómagam is aktív bajnok vagyok. Egészségügyi kérdésekben nyújtok segítséget ezeken felül a Bajnokok Programban. 3 gyermek édesanyjaként és klinikavezető főorvosként tudom, hogy az egészséges életmódról szóló tájékoztatás a legnagyobb segítség, ami nyújtható az embereknek. ”.

szakmai forrásokra épülnek, és a bajnokaim az élő bizonyítékok, amit oktatunk, az a gyakorlatban is működik

A könyvek érthető, sokszor szórakoztató stílusuk ellenére alapos, tudományosan alátámasztott tényeken alapulnak.

Jómagam 10-szeres profi-, és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok vagyok, és (3 gyermekes édesanyaként, napi minimum 10 óra munka mellett is) Ultrabalaton 222 km 10. helyezett ultrafutó.

A bajnokaim nagy része orvos.

Kell ennél többet mondanom?

Megrendelés menete:

1. A megrendelés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik a következő adatok megküldésével:

 • név:

 • lakóhely:

 • számlázási név, cím (amennyiben az nem egyezik az ügyfél nevével és címével),

 • a megrendelt termék weblapon feltüntetett neve: "Futás másként" - E-book

 • nyilatkozom, hogy megrendelem az adott terméket, és a Weboldalon közzétett ÁSZF, illetve Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismertem és elfogadtam, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárulok

2. A „Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail

Az általad elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését mi késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 4 munkanapon belül visszaigazoljuk számodra, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:

 • az általad a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat

 • a rendelés dátumát,

 • a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát

a bankszámlaszámot, ahová az árat el kell utalni /közvetlen banki átutalással 3 munkanapon belül/.

3. A visszaigazoló e-mail, és az utalás jóváírásának napjától számított 4 munkanapon belül megküldjük részedre az e-bookot.

Amennyiben a visszaigazoló e-mailt , vagy az e-bookot nem kapod meg, kérjük, ellenőrizd spam mappád, mert kivételes esetekben szolgáltatód oda helyezheti azt.

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos, adószakértő:
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, a stuttgarti Katharinenhospital Idegsebészeti Klinikáján az agyi ér- és koponyaalapi betegségek részlegvezető agysebész főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a családunkat, de meg a baráti körünk egy részének az életet is”
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel