Drága /leendő/ kisbabás anyuci - akinek legfontosabb a baba jóléte és egészsége! Tanulj most velünk, és próbáld ki titkainkat!

Próbáld ki az én titkos módszereimet, aki mindkét terhességemet a szülés napjáig végigmozogtam, végigdolgoztam, és 3 egészséges babát hoztam a világra!

Szeretném megosztani Veled, megtanítani Neked a gondolkodásmódomat, étkezési-edzéstippjeimet, nyugtató - relaxáló tippjeimet, amiket a várandóság előtt – alatt - és azt követő 1 évig alkalmaztam..

Szeretném megosztani Veled 4 anyukám szavait, akik top formában ugyanezekbe avatnak bele saját példájukon keresztül.

Ha tökéletessé teheted a körülményeket ahhoz, hogy vitális, nyugodt, egészséges anyuci váljon belőled, akkor ne maradj le!


Tudom, hogy a legjobbat akarsz a babádnak, de lehet, hogy néha úgy érzed, nincs erőd és energiád mindenhez, és ha még a baba mellett az egyéb faladataidat el is látod, mire a párod hazaér, csak egy kifacsart anyukát lát, aki mindig fáradt, fantáziátlan, és fásult


Mi történik, ha nem teremtesz meg körültekintően mindent? Tudod, mit látok nagyon sokaknál?

Azt, hogy eleve nem készítik fel sem a szervezetüket, sem a lelküket a terhességre, amit ennek köszönhetően nehezen viselnek, és miután a baba megszületik, szétcsúszik az életük.
Akire addig teljes szívből vártak, feladattá válik, a rossz állapotukat a kialvatlanság, a nem megfelelő étkezés csak tovább tetézi.

Elkönyvelik, hogy nem erre számítottak. Történhet ennél rosszabb? Minthogy elveszíted az igazi örömöt abban az időszakban, amit a kicsivel tölthetsz?

És hiába kiabálsz, senki sem figyel rád, senki nem érti, miért nem most vagy a legkiegyensúlyozottabb.


Kinek szól a Kismama E-book? Annak, aki fejlődni akar, és energikusan, vidáman, mosolygósan akarja az egész baba korszakot tölteni.

Teljesen mindegy, hogy most szeretnél-e babát, és csak fel akarsz készülni a terhességre, vagy már megszületett a pici, esetleg most hordod a szíved alatt.

A legjobb anyuci akarsz lenni.


Tudod, hogy anyukaként az időgazdálkodás olyan, mint egy hangyaboly? Ha nincs királynő, akkor szétszalad, szétesik, ellenkező esetben mindent a kezedben tartva tudsz rögtönözni, és magabiztosan manőverezni.

Volt már, hogy úgy érzed, kicsúszott az irányítás a kezedből, hulla fáradt vagy, és lepasszolnád a gyereket a munkából hazaeső párodra?

Akkor tudod, miről beszélek. Szétszaladt a hangyabolyod, mert nem volt a királynő-a tudatosságod.

A jobb vitalitásszint nem más, mint tudás. Hogyan étkezz, hogyan mozogj, hogyan relaxálj, és főleg hogy oszd be az idődet.

Én a 3 gyerek mellett, míg a kicsi 6 hónapos volt, kezdtem el a jogi szakvizsgát. Fél év alatt tettem le jó minősítéssel úgy, hogy a Tekla heti 2x1 órát töltött nélkülem, amíg edzést tartottam, és a másik kettővel is tanultam mellette, edzésre hordtam őket a Teklával együtt. Mert tudtam, hogy kell beosztani az időmet.

Mivel vagyok a leghatékonyabb.
Mivel vagyok a legkipihentebb.
Mivel érem el, hogy a gyerekeknek öröm legyen velem lenni, és a páromnak is.

Ez struktúra.

És Te a legjobb, kész módszereimet fogod megkapni. És persze 4 konkrét anyuka szavait, és példáját kapod, akiket kiválasztottam neked, hogy lásd, nem én vagyok szuperanyuci, mert ami nekem működött, az működik nekik is. Sőt, Neked is.


Mit kapsz tőlem, hogy TE is olyan szuperanyuci legyél, mint az én referenciáim?

KISMAMA E-BOOKBAN:

Babavárás előtt /amikor nem jön a baba, nőgyógyászati betegségek, és PCOS, életmódod jelentősége a teherbeesés szempontjából/

Pocaklakóval /terhességi cukorbetegség, ödéma/

Baba után /Idő-és energiagazdálkodási gazdálkodási útmutatót, hasi műtek után, szétnyílt hasizom, éjszakázás, párod és TE baba mellett/

És mindhárom időszakra vonatkoztatva:


Táplálkozási útmutatót

Hogyan kell edzeni a terhesség alatt, és azt követő egy évben?

Továbbá anyukák tanácsait /egy gyermekestől a 4 gyermekesig/


Ár: 5.000 Ft

Készen állsz, hogy feldobjam az életedet? Táplálkozástudomány, sportpszichológia, edzéselmélet, nem unalmas orvosi, szótári stílusban- tanulj szórakozva! Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked, nézd meg a fb. oldalamon napi szinten közzétett referenciáinkat, és máris lecsapsz a könyveimre!

Kalács Hajnalka: „Először is, az E-book nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

Ugyanakkor bízhatsz a leírtak hitelességében, mert:

a könyveket Dr. Magyar Katalin lektorálta

Belgyógyász és Nephrológus Főorvos.
Bajai Szent Rókus Kórház Nephrologia Ambulancia, Vezető Főorvos.
Bajai Diaverum Dialízis Központ, Vezető nephrológus – klinika menedzser.

„A hitelesség és az egészséges életmódra nevelés elsődleges számomra. Belföldi-és külföldi orvos kongresszusokon, illetve Bettinával karöltve számos rendezvényen tartok előadásokat, publikálok, és jómagam is aktív bajnok vagyok. Egészségügyi kérdésekben nyújtok segítséget ezeken felül a Bajnokok Programban. 3 gyermek édesanyjaként és klinikavezető főorvosként tudom, hogy az egészséges életmódról szóló tájékoztatás a legnagyobb segítség, ami nyújtható az embereknek. ”.

szakmai forrásokra épülnek, és a bajnokaim az élő bizonyítékok, amit oktatunk, az a gyakorlatban is működik

A könyvek érthető, sokszor szórakoztató stílusuk ellenére alapos, tudományosan alátámasztott tényeken alapulnak.

Jómagam 10-szeres profi-, és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok vagyok, és (3 gyermekes édesanyaként, napi minimum 10 óra munka mellett is) Ultrabalaton 222 km 10. helyezett ultrafutó.

A bajnokaim nagy része orvos.

Kell ennél többet mondanom?

Megrendelés menete:

1. A megrendelés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik a következő adatok megküldésével:

  • név:

  • lakóhely:

  • számlázási név, cím (amennyiben az nem egyezik az ügyfél nevével és címével),

  • a megrendelt termék weblapon feltüntetett neve: "Kismama" - E-book

  • nyilatkozom, hogy megrendelem az adott terméket, és a Weboldalon közzétett ÁSZF, illetve Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismertem és elfogadtam, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárulok

2. A Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail

Az általad elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését mi késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 4 munkanapon belül visszaigazoljuk számodra, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:

  • az általad a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat

  • a rendelés dátumát,

  • a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát

a bankszámlaszámot, ahová az árat el kell utalni /közvetlen banki átutalással 3 munkanapon belül/.

3. A visszaigazoló e-mail, és az utalás jóváírásának napjától számított 4 munkanapon belül megküldjük részedre az e-bookot.

Amennyiben a visszaigazoló e-mailt , vagy az e-bookot nem kapod meg, kérjük, ellenőrizd spam mappád, mert kivételes esetekben szolgáltatód oda helyezheti azt.

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos, adószakértő:
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, a stuttgarti Katharinenhospital Idegsebészeti Klinikáján az agyi ér- és koponyaalapi betegségek részlegvezető agysebész főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a családunkat, de meg a baráti körünk egy részének az életet is”
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel