• 10-szeres profi –és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok, ultrafutó edző

 • 3 másik edző /köztük EB 2. helyezett/

 • klinikavezető főorvos,

 • jóga mester

 • diétás mesterszakács élelmezésvezető

   

plusz extra: a bajnokaink átlag 80%-a maga is orvos.

178 oldalban minden benne van, ami felmerülhet a fejedben az életmódváltásod első 3 évében. Jó, ha nem szeretsz utánanézni dolgoknak, akkor első 5 évében.

Most végre tiéd lehet az a tudás, gyakorlatban elsajátított tapasztalat, amit én 32 év alatt, szó szerint véres verejtékkel, pofonokkal, és rengeteg óra elméleti tanulással, erre milliókat befektetve,több, mint 110 mérkőzés tapasztalata alatt megszereztem, tökéletesítettem.

Jojo megelőzése, tápanyagok, edzés előtti-utáni táplálkozás, cellulitis, formatartás wellness hétvégéken, és sok-sok GYIK, pl.: este 6 után mit egyek, helyi fogyás, stb. betegségek /pajzsmirigy, IR, PCO, sérv, térd,../…- mindezt gyakorlatban azonnal használható, közvetlen, érthető stílusban.

E-book nélkül kutathatsz a neten, kipróbálhatsz különböző diétákat, edzésmódszereket, de sosem lehetsz biztos benne, hogy amiben reménykedsz, az működik-e.

Különben, ha edzés-és étkezési tervet nézegetsz, egyenlőre csak betűket látsz, de összefüggéseket nem. És abban biztos lehetsz, hogy ennek elolvasása után égő vágyad lesz tagja lenni a győztes attitűdű bajnokoknak.

Ne kullogj a többiek után, vágj eléjük!

Ár: 5.000 Ft

Készen állsz, hogy feldobjam az életedet? Táplálkozástudomány, sportpszichológia, edzéselmélet, nem unalmas orvosi, szótári stílusban- tanulj szórakozva! Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked, nézd meg a fb. oldalamon napi szinten közzétett referenciáinkat, és máris lecsapsz a könyveimre!

Kalács Hajnalka: „Először is, az E-book nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

Ugyanakkor bízhatsz a leírtak hitelességében, mert:

a könyveket Dr. Magyar Katalin lektorálta

Belgyógyász és Nephrológus Főorvos.
Bajai Szent Rókus Kórház Nephrologia Ambulancia, Vezető Főorvos.
Bajai Diaverum Dialízis Központ, Vezető nephrológus – klinika menedzser.

„A hitelesség és az egészséges életmódra nevelés elsődleges számomra. Belföldi-és külföldi orvos kongresszusokon, illetve Bettinával karöltve számos rendezvényen tartok előadásokat, publikálok, és jómagam is aktív bajnok vagyok. Egészségügyi kérdésekben nyújtok segítséget ezeken felül a Bajnokok Programban. 3 gyermek édesanyjaként és klinikavezető főorvosként tudom, hogy az egészséges életmódról szóló tájékoztatás a legnagyobb segítség, ami nyújtható az embereknek. ”.

szakmai forrásokra épülnek, és a bajnokaim az élő bizonyítékok, amit oktatunk, az a gyakorlatban is működik

A könyvek érthető, sokszor szórakoztató stílusuk ellenére alapos, tudományosan alátámasztott tényeken alapulnak.

Jómagam 10-szeres profi-, és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok vagyok, és (3 gyermekes édesanyaként, napi minimum 10 óra munka mellett is) Ultrabalaton 222 km 10. helyezett ultrafutó.

A bajnokaim nagy része orvos.

Kell ennél többet mondanom?

Megrendelés menete:

1. A megrendelés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik a következő adatok megküldésével:

 • név:

 • lakóhely:

 • számlázási név, cím (amennyiben az nem egyezik az ügyfél nevével és címével),

 • a megrendelt termék weblapon feltüntetett neve: "Mindent az életmódváltásról" - E-book

 • nyilatkozom, hogy megrendelem az adott terméket, és a Weboldalon közzétett ÁSZF, illetve Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismertem és elfogadtam, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárulok

2. A Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail

Az általad elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését mi késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 4 munkanapon belül visszaigazoljuk számodra, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:

 • az általad a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat

 • a rendelés dátumát,

 • a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát

a bankszámlaszámot, ahová az árat el kell utalni /közvetlen banki átutalással 3 munkanapon belül/.

3. A visszaigazoló e-mail, és az utalás jóváírásának napjától számított 4 munkanapon belül megküldjük részedre az e-bookot.

Amennyiben a visszaigazoló e-mailt , vagy az e-bookot nem kapod meg, kérjük, ellenőrizd spam mappád, mert kivételes esetekben szolgáltatód oda helyezheti azt.

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, Stuttgarti Idegsebészeti Klinikán az agyi ér- és koponyaalapi osztály részlegvezető főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a szűk és tágabb környezetem is"
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel