VEZETŐKNEK, és azoknak, akik VEZETŐVÉ AKARNAK VÁLNI - avagy hogyan varázsolj PENGEÉLES ESZEDhez MÉLTÓ RAGYOGÓ KÜLSŐT magadnak?

Biztosan érzitek, hogy a "Presztízs életmódváltás" E-book különleges számomra. Egy vezetővel szemben elvárás a sportos külső, és Neked egészen más elveket kell követned, ha sikerre akarod vinni az életmódváltásodat, mint az átlagembernek.

Ebben a könyvben az agysebésztől, érsebésztől, fogorvostól, szemorvostól, klinikavezető főorvostól kezdve jogtanácsosokig, cégvezetőkig bezárólag olvashatsz mélyinterjúkat, hogy ők hogyan csinálták.

De ez csupán a váz. Minden interjú mögött ott sorakoznak a lépések, elméleti és gyakorlati tudnivalók, amik Neked mutatják meg, hogy tudod kiküszöbölni az akadályokat, és hogyan tudod sikerre vinni életed egyik legfontosabb lépését, az életmódváltást is.

A legújabb kutatások szerint státusz-szimbólum lett sportosság, vékonyság, fiatalosság, az egészség pár ismérve? Méghozzá ebben a sorrendben!

A referencia-csoportoknak kiemelt jelentőségük van. Az emberek olyanná akarnak válni, mint a referencia-csoport tagjai, márpedig a magasabb társadalmi osztályhoz tartozók nyitottak az egészség iránt, és az egészségnek ezt a 3 ismérvét emelik ki: sportosság, vékonyság, fiatalosság.

§ KARCSÚSÁG? Amikor elkezded tervezni a váltást, akkor rögtön beugrik, hogy a stressz, és az állandó munkavacsorák miatt lehetetlennek tűnik a fogyás,

§ SPORTOSSÁG? Napi 14-16 óra munka, és család mellett edzeni eljárni nincs idő.

§ FIATALOSSÁG? A kialvatlanság, a stressz, túlsúly előbb-utóbb nyomot hagy- hiába a legjobb kezelések.

A Bajnokok Program résztvevőinek több, mint 95%-a eleve felsőfokú végzettséggel rendelkezik. HITELES tanácsokat kapsz, mert tudjuk, mire van szükséged.

Célod:
a minimális időráfordítás, és maximális eredmény /nincs időd eljárni edzeni/
vitalitásnövelés /mert nő a stressztűrő képességed, megugrik a hatékonyságod/
csúcsforma

A közzétett esettanulmányok bizonyítják, hogy azt is BIZONYÍTOTTAN tudjuk, ezeket a célokat hogyan érjük el Veled is.

És miért írtam, hogy azoknak is szól, akik vezetővé akarnak válni?

Azért, mert ez a könyv messzemenően túlmutat a külsőségeken, a vitalitásnövelésen- ez egy komplett személyiségfejlesztő könyv.

"Presztízs életmódváltás-orvosoknak, jogászoknak, vezetőknek" - E-book


Ár: 5.000 Ft

Készen állsz, hogy feldobjam az életedet? Táplálkozástudomány, sportpszichológia, edzéselmélet, nem unalmas orvosi, szótári stílusban- tanulj szórakozva! Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked, nézd meg a fb. oldalamon napi szinten közzétett referenciáinkat, és máris lecsapsz a könyveimre!

Kalács Hajnalka: „Először is, az E-book nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

Ugyanakkor bízhatsz a leírtak hitelességében, mert:

a könyveket Dr. Magyar Katalin lektorálta

Belgyógyász és Nephrológus Főorvos.
Bajai Szent Rókus Kórház Nephrologia Ambulancia, Vezető Főorvos.
Bajai Diaverum Dialízis Központ, Vezető nephrológus – klinika menedzser.

„A hitelesség és az egészséges életmódra nevelés elsődleges számomra. Belföldi-és külföldi orvos kongresszusokon, illetve Bettinával karöltve számos rendezvényen tartok előadásokat, publikálok, és jómagam is aktív bajnok vagyok. Egészségügyi kérdésekben nyújtok segítséget ezeken felül a Bajnokok Programban. 3 gyermek édesanyjaként és klinikavezető főorvosként tudom, hogy az egészséges életmódról szóló tájékoztatás a legnagyobb segítség, ami nyújtható az embereknek. ”.

szakmai forrásokra épülnek, és a bajnokaim az élő bizonyítékok, amit oktatunk, az a gyakorlatban is működik

A könyvek érthető, sokszor szórakoztató stílusuk ellenére alapos, tudományosan alátámasztott tényeken alapulnak.

Jómagam 10-szeres profi-, és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok vagyok, és (3 gyermekes édesanyaként, napi minimum 10 óra munka mellett is) Ultrabalaton 222 km 10. helyezett ultrafutó.

A bajnokaim nagy része orvos.

Kell ennél többet mondanom?

Megrendelés menete:

1. A megrendelés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik a következő adatok megküldésével:

  • név:

  • lakóhely:

  • számlázási név, cím (amennyiben az nem egyezik az ügyfél nevével és címével),

  • a megrendelt termék weblapon feltüntetett neve: "Presztízs életmódváltás 1.-orvosoknak, jogászoknak, vezetőknek" - E-book

  • nyilatkozom, hogy megrendelem az adott terméket, és a Weboldalon közzétett ÁSZF, illetve Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismertem és elfogadtam, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárulok.

2. A Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail

Az általad elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését mi késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 4 munkanapon belül visszaigazoljuk számodra, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:

  • az általad a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat

  • a rendelés dátumát,

  • a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát,

  • és a fizetendő végösszeget

  • a bankszámlaszámot, ahová az árat el kell utalni /közvetlen banki átutalással 3 munkanapon belül/.

3. A visszaigazoló e-mail, és az utalás jóváírásának napjától számított 4 munkanapon belül megküldjük részedre az e-bookot.

Amennyiben a visszaigazoló e-mailt , vagy az e-bookot nem kapod meg, kérjük, ellenőrizd spam mappád, mert kivételes esetekben szolgáltatód oda helyezheti azt.

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos, adószakértő:
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, a stuttgarti Katharinenhospital Idegsebészeti Klinikáján az agyi ér- és koponyaalapi betegségek részlegvezető agysebész főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a családunkat, de meg a baráti körünk egy részének az életet is”
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel