Hiánypótló könyvet tartotok a kezetekben most arról, amiről senki nem beszél-

Alapvetően, ha életmódváltásban gondolkodunk, akkor a következőket gyűjtöttem ki Nektek, mi okozza a legnagyobb frusztrációt:

- lelassult az anyagcserém, az első pár kg után ahogy megáll a fogyás, visszahízom, aztán elkínlódok a napi szintű mérlegeléssel

- hiába fogyok le, narancsbőrös vagyok, nem vagyok feszes

- falásrohamaim vannak, stresszevő vagyok, emiatt lemegy, aztán ide-oda megy pár kg

- tartom 1 évig, és aztán visszahízok

Ez az a 4 felvetés, ami a legtöbb frusztrációt okozza.

Mert mindenki áttörést vár a tuti módszertől. Értem ezalatt: nulla nehézség, leolvadó kg-ok, és sovány is marad.

Ez azonban nem így működik- A lényeg a FENNTARTHATÓSÁG- igen, villámgyorsan tudunk eredményeket elérni, mindegy, hogy család és napi 12 óra munka vagy esetleges betegségek mellett kell elérni. DE nem ez számít, nem ez a lényeg, hanem ÉLETHOSSZIGLAN FENN TUDJAD TARTANI AZ ELÉRT EREDMÉNYEKET.

Egyébként az egész csak önámítás, ami a 4 legnagyobb frusztrációhoz fog vezetni.

A fogyókúrázók 2/3-a 1 éven belül visszaszedi a leadott kilókat. A koszorúér betegségen átesettek 70%-a 2 éven belül visszatér korábbi egészségtelen szokásaihoz.

Belegondoltál már abba, hová vezet az, ha a kudarcra kondicionálod magadat?

Én megtanultam az önfegyelmet, kialakítottam egy RENDSZERt, amit mind a sportban, mind a munkámban alkalmazni tudok, egy jól átlátható, bárki által követhető rendszert.

Egy olyan életmód programot, ami teljesen MÁSról szól, mint az élethosszig tartó BOMBAFORMÁRÓL.

Ha olyan rendszert akarsz, amivel tényleg könnyedén tartani tudod az élethosszig tartó bombaformát, és mégis ez érdekel legkevésbé, akkor jó helyen jársz...Miért?

Mert olyan személyiségfejlődésen mész át, és olyan tudásanyagot kapsz a kezedbe, amivel pár év alatt el tudod érni azt, amit sokan egy életen át sem. Sokan nem azért nem érnek el hosszú távú sikereket, mert nem elég jók, nem próbálkoznak elég keményen, pusztán azért, mert más eszköz van a kezünkben.

Nálunk több, mint 1000 oldal tudásanyag /e-bookok, kurzusok, Mesterelem anyagok/, zárt csoportok, több, mint 700 receptből válogatottan összeállított mintaétrendek, egyedülálló szakmai stáb áll rendelkezésre- és a Mesterelme csapatunk....csupa nagy cégek vezetőivel, orvosokkal, jogászokkal.

Csapatot építettünk közösen –klinikavezető főorvos, vele együtt 4 edző, mesterszakács élelmezésvezető, gasztrobloggerek alkotják a szakmai stábot.

Havonta kurzusokat tartunk, és havi 4 óra Mesterelmét.

A program egy presztízs életmódváltást tesz lehetővé- egy dologgal nem törődök, és nem is vagyok hajlandó rá, ez lehet, hogy rossz döntés részemről, lehet, hogy jó, ez pedig a design.

Úgy gondolom, a program attól lesz hiteles, hogy mindenben a valóságot tükrözi. Azaz, ha fotót használunk fel, akkor nincs profi fotós, nincsenek szépen grafikus és informatikus által összetett anyagok, a videos segédgyakorlatokat, amikből személyre szabottan összeteszem az edzésterveket, a férjem veszi fel a telefonommal általában edzések után, vagy a gyerekeim.

Ez tükröződik nyilván ezen könyvemben is, ezért elnézést kérek, de nem teszek kivételt előadások miatt sem. A márka része, hogy amit mondunk, amit mutatunk, az van a valóságban is, ettől hiteles, a könyv pedig azért néz így ki, mert elejétől a végéig az én munkám.Ár: 5.000 Ft

Készen állsz, hogy feldobjam az életedet? Táplálkozástudomány, sportpszichológia, edzéselmélet, nem unalmas orvosi, szótári stílusban- tanulj szórakozva! Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked, nézd meg a fb. oldalamon napi szinten közzétett referenciáinkat, és máris lecsapsz a könyveimre!

Kalács Hajnalka: „Először is, az E-book nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

Ugyanakkor bízhatsz a leírtak hitelességében, mert:

a könyveket Dr. Magyar Katalin lektorálta

Belgyógyász és Nephrológus Főorvos.
Bajai Szent Rókus Kórház Nephrologia Ambulancia, Vezető Főorvos.
Bajai Diaverum Dialízis Központ, Vezető nephrológus – klinika menedzser.

„A hitelesség és az egészséges életmódra nevelés elsődleges számomra. Belföldi-és külföldi orvos kongresszusokon, illetve Bettinával karöltve számos rendezvényen tartok előadásokat, publikálok, és jómagam is aktív bajnok vagyok. Egészségügyi kérdésekben nyújtok segítséget ezeken felül a Bajnokok Programban. 3 gyermek édesanyjaként és klinikavezető főorvosként tudom, hogy az egészséges életmódról szóló tájékoztatás a legnagyobb segítség, ami nyújtható az embereknek. ”.

szakmai forrásokra épülnek, és a bajnokaim az élő bizonyítékok, amit oktatunk, az a gyakorlatban is működik

A könyvek érthető, sokszor szórakoztató stílusuk ellenére alapos, tudományosan alátámasztott tényeken alapulnak.

Jómagam 10-szeres profi-, és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok vagyok, és (3 gyermekes édesanyaként, napi minimum 10 óra munka mellett is) Ultrabalaton 222 km 10. helyezett ultrafutó.

A bajnokaim nagy része orvos.

Kell ennél többet mondanom?

Megrendelés menete:

1. A megrendelés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik a következő adatok megküldésével:

  • név:

  • lakóhely:

  • számlázási név, cím (amennyiben az nem egyezik az ügyfél nevével és címével),

  • a megrendelt termék weblapon feltüntetett neve: "Presztízs életmódváltás 2" - E-book

  • nyilatkozom, hogy megrendelem az adott terméket, és a Weboldalon közzétett ÁSZF, illetve Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismertem és elfogadtam, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárulok

2. A Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail

Az általad elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését mi késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 4 munkanapon belül visszaigazoljuk számodra, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:

  • az általad a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat

  • a rendelés dátumát,

  • a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát

a bankszámlaszámot, ahová az árat el kell utalni /közvetlen banki átutalással 3 munkanapon belül/.

3. A visszaigazoló e-mail, és az utalás jóváírásának napjától számított 4 munkanapon belül megküldjük részedre az e-bookot.

Amennyiben a visszaigazoló e-mailt , vagy az e-bookot nem kapod meg, kérjük, ellenőrizd spam mappád, mert kivételes esetekben szolgáltatód oda helyezheti azt.

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos, adószakértő:
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, a stuttgarti Katharinenhospital Idegsebészeti Klinikáján az agyi ér- és koponyaalapi betegségek részlegvezető agysebész főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a családunkat, de meg a baráti körünk egy részének az életet is”
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel