§ Tudom, hogy már ALIG VÁROD

§ Tudom, hogy EMLÉKSZEL AZ ELSŐRE: Kalács Hajnalka: „Először is, az E-book nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

§ Tudom, hogy SOKAT TANULTÁL AZ ELSŐBŐL a következőkről: Jojo megelőzése, tápanyagok, edzés előtti-utáni táplálkozás, cellulitis, formatartás wellness hétvégéken, és sok-sok GYIK, pl.: este 6 után mit egyek, helyi fogyás, stb. betegségek /pajzsmirigy, IR, PCO, sérv, térd,../

§ Tudom, hogy az első után már alig várod a TOVÁBBLÉPÉST: „mikortól lehet megszerezni a 2. E-bookot?” „Miről fog szólni?”

A képben benne, miről is lesz szó- megint egy komplett könyvet kapsz 130 oldalban.

És TUDOM, hogy úgy képzed belőle magadat, hogy le se fogod tudni tenni!

És az őszi-téli recepteket pedig Schmidt-Fekete Ildi és Zsuzsi, két diétás gasztrobloggerünk állította össze. Azt hiszem, ennél többet nem kell mondanom…

Ár: 5.000 Ft

Készen állsz, hogy feldobjam az életedet? Táplálkozástudomány, sportpszichológia, edzéselmélet, nem unalmas orvosi, szótári stílusban- tanulj szórakozva! Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked, nézd meg a fb. oldalamon napi szinten közzétett referenciáinkat, és máris lecsapsz a könyveimre!

Kalács Hajnalka: „Először is, az E-book nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

Ugyanakkor bízhatsz a leírtak hitelességében, mert:

a könyveket Dr. Magyar Katalin lektorálta

Belgyógyász és Nephrológus Főorvos.
Bajai Szent Rókus Kórház Nephrologia Ambulancia, Vezető Főorvos.
Bajai Diaverum Dialízis Központ, Vezető nephrológus – klinika menedzser.

„A hitelesség és az egészséges életmódra nevelés elsődleges számomra. Belföldi-és külföldi orvos kongresszusokon, illetve Bettinával karöltve számos rendezvényen tartok előadásokat, publikálok, és jómagam is aktív bajnok vagyok. Egészségügyi kérdésekben nyújtok segítséget ezeken felül a Bajnokok Programban. 3 gyermek édesanyjaként és klinikavezető főorvosként tudom, hogy az egészséges életmódról szóló tájékoztatás a legnagyobb segítség, ami nyújtható az embereknek. ”.

szakmai forrásokra épülnek, és a bajnokaim az élő bizonyítékok, amit oktatunk, az a gyakorlatban is működik

A könyvek érthető, sokszor szórakoztató stílusuk ellenére alapos, tudományosan alátámasztott tényeken alapulnak.

Jómagam 10-szeres profi-, és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok vagyok, és (3 gyermekes édesanyaként, napi minimum 10 óra munka mellett is) Ultrabalaton 222 km 10. helyezett ultrafutó.

A bajnokaim nagy része orvos.

Kell ennél többet mondanom?

Megrendelés menete:

 1. Regisztrálj a honlapon, kérlek, vagy ha regisztráltál, jelentkezz be!

 2. A megrendelés kizárólag a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik a következőképpen:

 • elküldöd a nevedet, lakóhelyed, számlázási nevet, címet, amennyiben az nem egyezik a TE neveddel és címeddel,

 • a megrendelt termék weblapon feltüntetett nevét, jelen kurzus esetén: A „TOVÁBBLÉPÉS – Azaz hogyan válj átlagosból szenzációssá! E-BOOK

 • illetve nyilatkozol, hogy: „ megrendelem az adott terméket, és a Weboldalon közzétett  ÁSZF, illetve Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismertem, és elfogadtam, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárulok”.

 1. A Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail

Az általad elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését mi késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 4 munkanapon belül visszaigazoljuk számodra, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:

 • az általad a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat

 • a rendelés dátumát,

 • a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát,

 • és a fizetendő végösszeget

 • a bankszámlaszámot, ahová az árat el kell utalni

 1. A „Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail Szolgáltató általi elküldésétől számított 2 munkanapon belül köteles utalni a „Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mailben kapott bankszámlaszámra. A számlát a vásárlás, megrendelés után e-mailben küldjük ki.

 1. Az utalás jóváírásának napjától számított 4 munkanapon belül megküldjük részedre a megfelelő jogosultságot a kívánt tartalom megtekintéséhez. Amennyiben a visszaigazoló e-mailt, vagy a terveket és hozzáféréseket nem kapod meg, kérjük, ellenőrizd spam mappád, mert kivételes esetekben szolgáltatód oda helyezheti azt. „============================================