Az ünnepek olyanok, mint a Télapó zsákja.

Ezek a napok arra is jók, hogy érzelmi zsákocskaként hordozzuk emléküket egész évre, ami ha ki is ürül, de mint a Télapó zsákja, újra megtelik. Megtelik, mert megtöltjük a vitalitásgenerátorokkal.

A Bajnokok ereje a gondolkodásmódjukban rejlik.

Mik is azok a vitalitásgenerátorok?

/ Mc Dermottól és O’Connortól (1998)/: Ezek az olyan természetes erő- és örömforrások, amelyek egyszerre kellemesek, és stresszkezelés, egészségvédelem szempontjából hasznosak.

A vitalitásgenerátorok közös jellemzője, hogy a szervezet biológiai-rendszer szintjén egyensúlyhoz vezető, kedvező folyamatokat indítanak el, és tartanak fenn, mint az immunrendszer stimulálása, örömhormon termelés, vegetatív idegrendszeri és szervi működésegyensúly kiváltása.

 • a pozitív, optimista beállítottság¸ életkedv, derű: humor és optimizmus, nevetés, mosoly, pozitív életérzést gondozó lehetőségeink

 • a társas támogatottság („nem vagyok egyedül”) kapcsolati potenciálok, testi kontaktus (simogatás, fizikai érintkezés), a kapcsolat és a kötődés fizikai kifejezései

 • adaptív küzdési (coping) módokkal rendelkezés

 • fizikai és mentális erő (Wolin, 1993), a reziliencia /lelki állóképesség/ a fizikailag és személyiségben is szívós és ellenálló, küzdőképes személyiség (Kobasa és mtsai, 1981) nagymértékben egészségben tartó tényező (Hentschel, 1993).Az ünnepek összefüggésében szeretnék pár szót mondani arról, hogy tudjuk az immunrendszerünk támogatására felhasználni a vitalitásgenerátorokat.

És ünnepek nem telhetnek el finom falatok nélkül… összegyűjtöttem nektek szétválogatva étkezésenként olyan falatokat, amik emelik az ünnepek fényét.

Ár: 5.000 Ft

Készen állsz, hogy feldobjam az életedet? Táplálkozástudomány, sportpszichológia, edzéselmélet, nem unalmas orvosi, szótári stílusban- tanulj szórakozva! Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked, nézd meg a fb. oldalamon napi szinten közzétett referenciáinkat, és máris lecsapsz a könyveimre!

Kalács Hajnalka: „Először is, az E-book nagyon izgalmas volt, úgy olvastam, mint egy jó lányregényt, ha letettem, alig vártam, hogy visszatérhessek olvasni:) Jó volt egyben olvasni az egészet – köszönjük”.

Ugyanakkor bízhatsz a leírtak hitelességében, mert:

a könyveket Dr. Magyar Katalin lektorálta

Belgyógyász és Nephrológus Főorvos.
Bajai Szent Rókus Kórház Nephrologia Ambulancia, Vezető Főorvos.
Bajai Diaverum Dialízis Központ, Vezető nephrológus – klinika menedzser.

„A hitelesség és az egészséges életmódra nevelés elsődleges számomra. Belföldi-és külföldi orvos kongresszusokon, illetve Bettinával karöltve számos rendezvényen tartok előadásokat, publikálok, és jómagam is aktív bajnok vagyok. Egészségügyi kérdésekben nyújtok segítséget ezeken felül a Bajnokok Programban. 3 gyermek édesanyjaként és klinikavezető főorvosként tudom, hogy az egészséges életmódról szóló tájékoztatás a legnagyobb segítség, ami nyújtható az embereknek. ”.

szakmai forrásokra épülnek, és a bajnokaim az élő bizonyítékok, amit oktatunk, az a gyakorlatban is működik

A könyvek érthető, sokszor szórakoztató stílusuk ellenére alapos, tudományosan alátámasztott tényeken alapulnak.

Jómagam 10-szeres profi-, és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok vagyok, és (3 gyermekes édesanyaként, napi minimum 10 óra munka mellett is) Ultrabalaton 222 km 10. helyezett ultrafutó.

A bajnokaim nagy része orvos.

Kell ennél többet mondanom?

Megrendelés menete:

1. A megrendelés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik a következő adatok megküldésével:

 • név:

 • lakóhely:

 • számlázási név, cím (amennyiben az nem egyezik az ügyfél nevével és címével),

 • a megrendelt termék weblapon feltüntetett neve: "Ünnepi vitalitásgenerátorok" - E-book

 • nyilatkozom, hogy megrendelem az adott terméket, és a Weboldalon közzétett ÁSZF, illetve Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismertem és elfogadom, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárulok.

2. A Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail

Az általad elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését mi késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 4 munkanapon belül visszaigazoljuk számodra, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:

 • az általad a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat

 • a rendelés dátumát,

 • a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát,

 • és a fizetendő végösszeget

 • a bankszámlaszámot, ahová az árat el kell utalni /közvetlen banki átutalással 3 munkanapon belül/.

3. A visszaigazoló e-mail, és az utalás jóváírásának napjától számított 4 munkanapon belül megküldjük részedre az e-bookot.

Amennyiben a visszaigazoló e-mailt , vagy az e-bookot nem kapod meg, kérjük, ellenőrizd spam mappád, mert kivételes esetekben szolgáltatód oda helyezheti azt.

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos, adószakértő:
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, a stuttgarti Katharinenhospital Idegsebészeti Klinikáján az agyi ér- és koponyaalapi betegségek részlegvezető agysebész főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a családunkat, de meg a baráti körünk egy részének az életet is”
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel