csopEdzésterv mintaétrenddel

A videók:
 • TÖBB, MINT 148 TELJES EDZÉS / 2021.03.01-i állapot, HETI 3-MAL BŐVÜL/

 • 40 PERCES EDZÉSEK

 • BEMELEGÍTÉS-FŐ EDZÉSBLOKK-NYÚJTÁS-LEVEZETÉS

 • NINCS ALATTUK ZENE

 • VÉGIGEDZEM VELED

 • VÉGIGINSTRUÁLOM KÖZBEN (KIVITELEZÉS, MELLETTE ELMÉLETET IS MONDOK, HOGY TUDD, MIT MIÉRT CSINÁLUNK)

 • KEZDŐKTŐL AZ ÉLSPORTOLÓKIG MINDENKINEK, MERT TÖBB VARIÁCIÓT ADOK MEG EGYES GYAKORLATOKHOZ

TERVET KAPSZ, NEM CSAK EDZÉSHEZ HOZZÁFÉRÉST

Rendelkezésedre áll ugyan 148 teljes edzés, és videos segédgyakorlatok, de ennél sokkal TÖBBET kapsz! Miért?

Mert össze-vissza edzegetéssel nem érhető el eredmény, maximum megnyugtatod magadat, hogy mozogsz. De ha már időt, energiát fektetsz be, akkor fejlődj is! Mindig is azt mondtam, nem elég sportolni, sportolónak is kell látszani! Kvázi kapsz TERVET is, nem csak edzésekhez hozzáférést.

Így ez a minimum 148 edzés és segédgyakorlatok szándékosan nem is része a szolgáltatásnak, ez csak egy plusz lehetőség, ajándék, amit mi adunk nekünk, mert célunk, hogy rájöjj arra, hogy a profi terveket követve micsoda potenciál van benned is!

 • Heti 4-5 edzésből álló profi edzéstervek

- heti 2 teljes edzés /otthoni / , kb. 4x10-15 percre bontva feltöltve zárt fb. csoportba, megküldve a linkek e-mailen, amiket én végigedzettem, azokat csak követned kell

- további heti 3 napra edzésterv /ez az edzéshez szabott, annak ideális kiegészítője, gyógytorna, erősítő, jóga gyakorlatok, 2 kardio javaslattal. A kardioknál sem személyre szabott, egy kezdőkre vonatkozó, és egy középhaladókra szabott, félmaratonra készülő bajnokom pulzusértékeit adom meg benne, az ő 2 futásával/

 

z Marhasteak szedres kevert salátávaMintaétrendek

több, mint 750 (!) db, minimum 3 diétának /IR-, pajzsmirigy-koleszterindiéta/ együttesen megfelelő receptgyűjteményből összeválogatott, 2 hetente folyamatosan megújuló mintaétrendek-

Folyamatosan bővítjük a receptgyűjteményt is.

 • Egyedülálló szakmai stáb

klinikavezető főorvossal, diétás mesterszakács élelmezésvezetővel, 10-szeres profi és sokszoros amatőr világbajnok edzővel, másik többszörös EB helyezett edzővel, jóga mesterrel

 • Zárt facebook csoport elismerésekkel, versenyekkel

Csoportos edzés referenciák alatt olyan eredményeket találsz, amiket máshol személyre szabott programoknál sem feltétlenül.

 

 

MIÉRT ÉRÜNK EL MÉGIS ILYEN EREDMÉNYEKET A CSOPORTOS ONLINE PROGRAM KERETEIN BELÜL IS?

Ezt a profizmus, a 37 év szakmai tapasztalat, az egyedülálló szakmai gárda eredményezi.

DÍJ: havi fizetéssel 15.000,-Ft/hó.

3 HÓNAP EGYÜTTES UTALÁSA ESETÉN 45.000 Ft helyett 35.000 Ft.

Az életmód programos bajnokaim vehetnek részt a Mesterelméken, és a kurzusok árából folyamatosan kedvezményt biztosítunk számukra.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos, adószakértő:
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, a stuttgarti Katharinenhospital Idegsebészeti Klinikáján az agyi ér- és koponyaalapi betegségek részlegvezető agysebész főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a családunkat, de meg a baráti körünk egy részének az életet is”
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel