969712 685950961430613 767130015 nKismama vagy, esetleg óriási rajtad a munkateher? Teremts természetes egyensúlyt heti 6x30 perc edzéssel, ahogy én tettem anno!

 

Heti 3-5 edzésből álló profi edzéstervek /heti 6x 30 perc/

 

otthoni vagy konditermi alakformáló, kardio edzések(választásod szerinti), küzdősport-, gyógytorna-, erősítő, jóga elemekkel (ez utóbbi jóga mester által) mindig a céljaidhoz, és saját fejlődésedhez igazítva

 

Az edzésterveid több, mint 650 (!) videos segédgyakorlatból, benne 148 (!) teljesen leedzett edzéssel (2021.03.01-i állapot, heti 3-mal bővül) mozaikszerűen épülnek fel.

 

  • Mintaétrendek

 

több, mint 750 (!) db, minimum 3 diétának /IR-, pajzsmirigy-koleszterindiéta/ együttesen megfelelő receptgyűjteményből összeválogatott, 2 hetente folyamatosan megújuló mintaétrendek-

 

Folyamatosan bővítjük a receptgyűjteményt, ez a 750 recept 2021.03.01-i állapot.

  • Egyedülálló szakmai stáb

klinikavezető főorvossal, diétás mesterszakács élelmezésvezetővel, 10-szeres profi és sokszoros amatőr világbajnok edzővel, másik többszörös EB helyezett edzővel, jóga mesterrel

  • Heti 1 írásbeli konzultációs lehetőség

kérdezési lehetőséggel, kiértékeléssel a folyamatos utánkövetés érdekében, betegség esetén terv átalakítása

  • Képzés+ utánkövetés:

célunk egy új életmód kultúra létrehozása, ahol a bajnok nem vezetgetve van, és tiltva, mit szabad és mit nem, hanem megkapja azt a tudást, amelyet megérdemel. Beszámolókban feltett kérdésekre válaszadással, E-bookokkal, kurzusokkal, Mesterelmével érjük el ezt bajnokaink számára. Mindenkinek megvan a szint, ahová be tud kapcsolódni.

  • Zárt facebook csoport elismerésekkel, versenyekkel

Dr. Csábi Bettina: 3. lányom szeptemberben született, én azután szakvizsgára készültem, amit letettem jó minősítéssel fél év alatt. Ez idő alatt magamon próbáltam ki, hogy milyen eredményre vezet, ha 9 hónapig napi 25 percet edzettem, főleg lélekbalzsamozási céllal. A kép magáért beszél, és ezen időszak alatt, Tekla születését követően 9 hónappal 6 órás futóversenyen majd 60 km-t futottam /heti 1-szer 25 percet futottam, ezt is beleszámítva, edzés gyanánt a napi 25 percbe/.

 

DÍJ: havi fizetéssel 50.000,-Ft/hó.

3 HÓNAP EGYÜTTES UTALÁSA ESETÉN 150.000 Ft helyett 130.000 Ft.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos, adószakértő:
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, a stuttgarti Katharinenhospital Idegsebészeti Klinikáján az agyi ér- és koponyaalapi betegségek részlegvezető agysebész főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a családunkat, de meg a baráti körünk egy részének az életet is”
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel