Építsd fel életed csúcsformáját akár heti 7 óra edzéssel, mint Dr. Kiss Róbert!

Dr. Kiss Róbert

• Heti 6 edzésből álló profi edzéstervek /heti 6-7 óra/

otthoni vagy konditermi alakformáló, kardio edzések(választásod szerinti), küzdősport-, gyógytorna-, erősítő, jóga elemekkel (ez utóbbi jóga mester által) mindig a céljaidhoz, és saját fejlődésedhez igazítva

Az edzésterveid több, mint 650 (!) videos segédgyakorlatból, benne 148 (!) teljesen leedzett edzéssel (2021.03.01-i állapot, heti 3-mal bővül) mozaikszerűen épülnek fel.

  • Mintaétrendek

több, mint 750 (!) db, minimum 3 diétának /IR-, pajzsmirigy-koleszterindiéta/ együttesen megfelelő receptgyűjteményből összeválogatott, 2 hetente folyamatosan megújuló mintaétrendek-

Folyamatosan bővítjük a receptgyűjteményt, ez a 750 recept 2021.03.01-i állapot.

  • Egyedülálló szakmai stáb

klinikavezető főorvossal, diétás mesterszakács élelmezésvezetővel, 10-szeres profi és sokszoros amatőr világbajnok edzővel, másik többszörös EB helyezett edzővel, jóga mesterrel

  • Heti 1 írásbeli konzultációs lehetőség

kérdezési lehetőséggel, kiértékeléssel a folyamatos utánkövetés érdekében, betegség esetén terv átalakítása

  • Képzés+ utánkövetés:

célunk egy új életmód kultúra létrehozása, ahol a bajnok nem vezetgetve van, és tiltva, mit szabad és mit nem, hanem megkapja azt a tudást, amelyet megérdemel. Beszámolókban feltett kérdésekre válaszadással, E-bookokkal, kurzusokkal, Mesterelmével érjük el ezt bajnokaink számára. Mindenkinek megvan a szint, ahová be tud kapcsolódni. A képzés része az is, hogy rájöjj, profi terveket követve micsoda potenciál van benned is, mert össze-vissza edzegetéssel eredmény nem érhető el. Így ez a minimum 100 teljes edzés és segédgyakorlat szándékosan nem is része a szolgáltatásnak, ez csak egy plusz lehetőség, ajándék, amit mi adhatunk neked.

  • Zárt facebook csoport elismerésekkel, versenyekkel

Dr. Kiss Róbert: jogász és adószakértő, 56 éves, 4 gyermekes apa. Heti 3 otthoni erősítő- és 3 bringa edzéssel, csak ízületvédőt és omega3 - t szedve, fehérjeporok, aminosavak, tesztoszteronfokozók nélkül is egész évben ezt a formát hozza, bármiféle külön diéta nélkül. Nem szed semmit, nem pörög rajta, elég izmos-e, nem görcsöl rá a diétára. Ez a természetes életstilusa. Csak profi edzésterv kell hozzá.

DÍJ: havi fizetéssel 70.000,-Ft/hó.

3 HÓNAP EGYÜTTES UTALÁSA ESETÉN 210.000 Ft helyett 180.000 Ft.

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos, adószakértő:
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, a stuttgarti Katharinenhospital Idegsebészeti Klinikáján az agyi ér- és koponyaalapi betegségek részlegvezető agysebész főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a családunkat, de meg a baráti körünk egy részének az életet is”
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel