magánéletAz egész életet átfogó kurzus- plusz ajándékkal

  • üzleti, hivatásbeli célok

  • sportcélkitűzés

  • magánéletbeli célok

 Ezt a kurzust 2018-ban írtam, azóta fejlesztem.

A Mesterelmés bajnokaim tanulták hónapokon keresztül, a cél az optimális teljesítmény bármilyen körülmények között.

Mert nem számít, milyen napod van, de ha a VB címed a tét, neked a világ legjobbjának kell ott, abban a pillanatban lenned.

Mert nem számít, milyen napod van, ha orvosként emberéletek múlnak rajtad, a cél az optimális teljesítmény bármilyen körülmények között.

Soroljam még?

Beavatlak a MAGÁNÉLETEMBE kivételesen, bár sosem tettem ilyent eddig, és nem is gyakran fog előfordulni.

Lassan letelik az a „bizonyos” 2 hét, amikor a többség rájött, hogy az idei újévi fogadalmait ismét elbukta.

Remélem, nem fogadtad meg azt, hogy "idén odafigyelek az étkezésemre, az idén többet fogok sportolni, az idén többet fogok tanulni, az idén hatékonyabb leszek a munkában, az idén tényleg több minőségi időt töltök a párommal, és a gyerekeimmel…".

 Másik véglet. Abban is bízom, hogy nem minden életterületeden egyszerre akarod a világot megváltani, és nem napi 24 órát és az éjszakát osztottad be magadnak.

Merem feltételezni, hogy az alapokkal tisztában vagy, és konkrét cselekvési folyamatokat jelöltél ki, miután profin felvázoltad az 5 éves, éves, 3 havi terveidet.

Nyugtass meg, hogy nem bénázol, és rájöttél, hogy a tervezéshez idő kell….

Sok kis lépés együtt adja ki az egész képet….magadon dolgozni nem néhány nagy nekibuzdulásból áll, hanem egy szokás, aminek be kell épülnie a mindennapokba.

Vagy azt hiszed, hogy Te már tökéletes életet élsz? Biztos lehetne jobban is….van, amihez megéri hozzátenni. Kis dolgok, amik nem igényelnek nagy erőfeszítést, és sok időt, sőt, akár örömet okoznak neked is, mégis az egész életminőségedet meghatározzák.

A januárodban még valószínű bénázol, mert pótolod be azokat a kimaradt órákat, amiket az ünnepeket alatt nem akartál megcsinálni, de most itt az ideje kezedbe venni az irányítást!

Kis dolgokban gondolkodj, mondjak egy magánéleti példát?

A másikkal való törődés. Én vasárnaponként este heti 1 óra masszázst vezetek be a férjemnek, ami apró kis gesztus, mégis építi, és erősíti a kapcsolatunkat.

Direkt nem másoknak talán vonzóbb, nagy célokat mondtam, mint a Bajnokok Program új dimenziókba emelése, vagy UB, 12 órás és Korinthosz lefutása, de nekem mégis a gyerekeim mellett az életemben ő a legfontosabb.

Arra nincsen ráhatásom, milyen változások lesznek idén, ahogy az sem biztos, hogy nem találkozik a férjem jövőre, vagy aztán valakivel, aki nálam okosabb, csinosabb, érdekesebb, vagy csak másabb.

Nem szeretném, ha kötelességből lenne mellettem.

Amire van ráhatásom, az az, hogy folyamatosan fejlődök, én vagyok mindig másabb, a felhalmozott tudásom révén egyre érdekesebb.

És arra, hogy kiszámíthatóan, rendszeresen megkapja tőlem azt a szerelmet és szeretet, amitől érzi, nekem ő a nagy Ő.

Most őszintén, Te megterveztél konkrét lépéseket a párkapcsolatod erősítéséért?

Ha ilyen fontos lépést, ami értelmet ad az életednek, nem konkretizáltál, akkor mégis mit vársz más életterületeken? Ott jobban terveztél?

Ha van min dolgoznod, akkor vegyél részt rajta.

Ha úgy gondolod, nincs, hidd el nekem, akkor is megéri…

Ha állsz, ha nem haladsz, vagy nem a tervezett gyorsasággal a célod felé, ha fásult, kiégett vagy, ha már nem motivál a napi tevékenységed, ha egy kicsit is bizonytalannak, eltévedtnek érzed magad, akkor tudod, hogy nem megfelelő az év elején készített, és 3 havonta felülvizsgált elmetérképed!

Én minden évre tervezek egy nagyobb volumenű "alkotást."

2019-ben a család életterületet tekintve az ikrek alapfokú nyelvvizsgája, és az ultrák világába való visszatalálás volt. Ez utóbbi 80%-os sikerrel zárult, mert az UTT 111-en kb 10-ként, a 24 órás MB-on 5.-ként végeztem, Korinthosz 80 km-t is abszolváltam, viszont az UB-n szembesültünk az allergiámmal,és azon 170 km-nél ki kellett szállnom orvosi utasításra.

A munkában a receptek minimum 3 féle diétának megfeleltetése, és a Presztízs e-book volt 2019-es célom. A könyvírásról azt tudom mondani, hogy könnyedén ment. Egyszerű volt. Csak leültem és írtam, gyakorlatilag 2 hónap alatt megvoltam vele.

A receptek más tészta, említettem, hogy 5 éves kutatáson dolgoztunk, amiket azokból leszűrtünk, azok alapján kezdem átdolgozni a programot, hogy minél tökéletesebb legyen. Ez is annak része volt. Ha megnézed a jelenlegi honlapomon található és a diétás csoportban található recepteket, kb 70%-nál látsz némi különbséget, és „bajnok verziót” kapod meg már mindig az étrendekben. Nem véletlen.

Idén magánéletben célom az új házunk,és az ikrek B’ nyelvvizsgára való felkészülése volt /amit a COVID miatt nem tartottak meg, de felkészültünk nagyjából/. A másik célom a gyerekek futóversenyei voltak, 12 évesen Száva 1:40 körüli félmaratont futott kora tavasszal erdei homokban, Kamilla pedig 1:45 körüli félmaratonokat abszolvált kétszer is, és felnőtt női mezőnyben 3-ként végzett kétszer is 13 évesen. Tekla pedig 6 km-t 35 perc alatt futott hőségben, erdei utakon, Pécsen 6 évesen. Én a saját ultráimat alárendeltem az ő edzéseiknek, mégis lement betegem is a Korinthosz, az UTT 126 km-en 13. lettem, és végre revansot vettem az UB-n is. Bár ez utóbbiban nagy szerepe volt a viszonylag kisebb hőingadozásnak is.

A program…idei egyik célomat az alkalmazkodás hozta magával. A csoportos online edzések a COVID miatt indultak el, és én megígértem, maradni is fognak. A másik, hogy a mesterelmék mellé mindig beiktattam még egy kurzust is, ,nem csupán amikor szünetelt a mesterelme. A harmadik igazi változás pedig a program radikális újragondolása….

Tehát tavalyi évem kb 80%-osnak , idei 100%-osnak mondható.

Neked is meg kell tervezned a fő hangsúlyt. Ez a minta alapján kérem 1-2 mondatban összefoglalni azt, Te hogy értékeled magadat…

Ha fő célod a vitalitásnövelés volt, abban mit értünk el, ha tünetmentessé válás, ott hogy haladunk, ha versenyeredmények/izomépítés/fogyás,….akkor abban hány %-ra értékeled magadat.

És mit fogsz csinálni legfőképpen…tovább dolgozol magadon, vagy feladod?

MÁSIK VONULAT: én mennyire tartom hasznosnak ezt az anyagot?

Én 3 havonta átnézem az elmetérképemet, és a „Golyóálló jövő” korábbi mesterelme anyagot.

Ez alapján körvonalazódott a fejemben a program radikális újragondolása is-

holott én írtam ezt a kurzust, saját elveim, saját vezérfonalam.

Én mindent elértem az életemben, amit kigondoltam. Az más kérdés, hogy merek egyre nagyobbakat álmodni….érdemes átgondolni a jövődet, hidd el!

Plusz ajándék 1:

Ennek a része a „Karizma kialakítása”, ez egy nem hangsúlyos, de részét képező mellékvágánya, majd megérted, miért. Ajándékba kapod a hozzáférést ehhez a kurzusanyaghoz.

Videon elmondom neked az egész témakört, kicsit más aspektusból, árnyaltabban, mint a gépelt anyag, de a gépelt anyagot is megtalálod.

A megrendelés menete