br"Futás másként" e-bookomat ajándékba kapod mellé

Minden, ami futás tartalom: /egy kivétellel, a pulzuskontroll/

erő-állóképesség-gyorsaság fejlesztése (és miért elengedhetetlen a mozgáskoordináció, ízületi mozgékonyság fejlesztése, ha jó futó akarsz lenni)

félmaratonra, maratonra, ultrára felkészülés, edzésperiodizáció,

túledzettség,

leggyakoribb futósérülések /fáradásos csonttöréstől az ín-és nyáktömlőgyulladásig/

verseny előtti, alatti táplálkozás

szorongás, verseny előtti teendők,

bemelegítés

holtpont,holtpontkezelési technikák, fáradtságkésleltetés

Érezted valaha, hogy csak egy kicsi kéne ahhoz, hogy sokkal jobban menjen neked? A felkészülésnek van egy célja, egy stratégiája és egy taktikája-nem abból áll, hogy nézegetem az órámat, és követem az órám által kiírt tervet, vagy leveszek egy futótervet a netről. Ha már időt, energiát, pénzt fektetsz a futásba, akkor hozd ki magadból a maximumot

Videon elmondom neked az egész témakört, kicsit más aspektusból, árnyaltabban, mint a gépelt anyag, de a gépelt anyagot is megtalálod. .

A "Futás másként" e-bookomat 4.000,-Ft értékben ajándékba kapod TE is

Ár: 6.000,-Ft

========================================================

Kurzus????

Belefutottam: hogyan foglaljak össze egy komplex rendszert anélkül, hogy összezavarnám a bajnokaimat?

Egy- egy konzultációkor adott témára fókuszálva gyakorlatilag egy komplett rendszer összefüggéseit kell átadni 1-2 óra alatt úgy, hogy az elmélet, a mit és miért csinálunk, és az alapján elvégezendő gyakorlati kivitelezés is emészthető legyen.

Annak érdekében, hogy egyszerűsítsek, kitaláltam a kurzusokat.

Azaz a legkönnyebb, leggyorsabb eredményt ígérő tudást, feladatokat átadom írásban előre, majd innen haladunk felfelé. Nem zúdítok egyszerre mindent a nyakadba, hanem úgy vezetlek végig, hogy az követhető, rendszerezett legyen, és ... a végére minden a helyére kerüljön. Legyél magadra büszke, hogy tanulsz, fejlődsz, kiválóságra törekszel, és mert tudod, kivé akarsz válni !Ne azon gondolkodj, most hol tartasz, hanem azon, mit kell ahhoz megtanulod...

A megrendelés menete