KIKNEK TUDUNK SEGÍTENI ELSŐSORBAN ÍGY?

  • orvosoknak-jogászoknak-cégvezetőknek

  • akik valamilyen betegségben szenvednek (eddigi referenciák: Lyme-kór, mozgásszervi megbetegedések, cukorbetegség, szív-és érrendszeri megbetegedések, emésztőszervi megbetegedések, endokrin betegségek-pajzsmirigybetegség, PCOS, idegrendszeri megbetegedés-SM), és emiatt más edző nem vállalja őket, vagy nem érnek el nemhogy átütő eredményeket , de semmilyen eredményt más edzővel. Emellett 2021-ig már majd 20 „bajnok” baba született

  • sportolóknak keresztedzésként

  • és leginkább azoknak, akik a saját életük bajnokai akarnak lenni

Legyél Te a tested mestere, ne csak a régi formádat érd el, … de SOKKAL TÖBBET!

Ne aggódj azon, ha most ezt nem tudod elképzelni. Nem olyan bonyolult, és Te is meg tudod csinálni, mert egyedülálló szakmai gárdánk által kidolgozott, és gyakorlatban bizonyított kész rendszert kapsz a kezedbe. Mindenki meg tudja csinálni.

 

Emellett 2021-ig már majd 20 „bajnok” baba született,

és számos versenyeredmény /kajak MB cím, karate EB 2. helyezett, UB 222 km ultrafutás, maratonok, félmaratonok/.

 

CSAK NÉHÁNNY REFERENCIÁT MUTATOK, A FACEBOOK OLDALAMON NAPI RENDSZERESSÉGGEL LÁTHATSZ ÉLŐ BIZONYÍTÉKOKAT , VALÓDI EMBEREKET /nem csak keresztneves ajánlásokat, vagy arcnélküli „referenciákat”, amik vagy igazak, vagy nem/

=================================

Referenciák részletesebben a „Kismama e-bookban”, és az edzői oldalamon

Szépe Bogi közvetlen szülés előtt::

Nagyon jol erzem magam.A doki es a vedono is el vannak ajulva,milyen jol nezek ki,es milyen jol viselem ezt a csodas allapotot.63 kg vagyok most,allitolag ez mind a baba sulya.Egyaltalan nem vizesedek.Minden eredmenyem tokeletes,a babo meretei is rendben vannak,szepen fejlodik.33.hetben vagyok most,a vedono szerint a legtobb kismamanak ebben a szakaszban mar legalabb vasat szednie kell,mert rossz a verkepuk.Csodalkozott,hogy nekem minden eredmenyem tokeletes.

Mészáros Viki kismama:

„Ismét voltam védőnőnél, aki a terheléses cukor utáni labor eredményemtől el volt ájulva. Azt mondta sokaknak kezdetekkor rosszabb az eredménye”

Devecez Paulina:

kg- ban vekonyabb vagyok mint szules elott! kb 7 eve voltam ennyi amikor heti 7orat edzettem atlagban(!) es aminek nagy resze hegyi bicikli volt....nagyon jol erzem magam,babahoz ejjel meg 2szer kelek,es mar fel7 kor indulok munkaba h delutan 4kor mehessek erte a bolcsibe ...ami a faradsagomat az edzesek soran meg mindig befolyasolja.Tovabbra is babaval futok hetkozben et hatalmasakat turazunk hetvegen ( a kepen a heti 3h + 500m szintemelkedes a kis 9kg privât sulyommal)..imadom ezt az eletstilust!   „ 

Nem tudom, kezded-e összetenni, mit tart a francia hegyi kerékpározó bajnokom és én is fontosnak egy anyukánál...

NEM, nem a külsőt! Bár az sem lényegtelen, hogy az ember szorongásoktól mentesen, nyugodtan kimehessen a strandra...tudod, hány olyan anyukát ismerek, akik inkább nem viszik el a saját gyereküket strandra, mert szégyenlik magukat?


A jobb vitalitásszint nem más, mint tudás.

Hogyan étkezz, hogyan mozogj, hogyan relaxálj, és főleg hogy oszd be az idődet.

Baba után kilátástalannak érzed, hogy visszanyerd a régi formádat, pedig szeretnéd? Vagy valami sokkal szuperebbet? Esetleg most tervezitek a babát?

Tudatos táplálkozással még a lombik program előtti hormonok miatti hízást is kompenzáltuk már nullára a programmal./Referenciákat találsz lefelé görgetve az idővonalamon/.

Aztán miután megszületett a kicsi, az éjszakázások, a felborult napirend miatt fogalmad sincs, honnan lenne időd magadra. Azt tudod, hogy szoptatás alatt tilos koplalni, a kiegyensúlyozottan összeállított étrend életbevágó, de nem értesz hozzá, mit is jelent ez, hogyan kellene úgy enni, ami a babádnak és neked is a legjobb?

Rengeteg kismama érte el a csúcsformáját már velünk. „11. hét eredménye: -10,6 kg derék: -11 cm, csípő: -11 cm, kar: -3,5 cm, comb: -5 cm; összesen:  -30,5cm. Tényleg a tiszta táplálkozástól több lett a tejem”./ Kovácsné Poros Heni/

Klinikai vizsgálat nem készült, nem helyettesítjük az orvosi kezelést, mi az életmódhoz nyújtunk segítséget.