• 10-szeres profi –és sokszoros amatőr küzdősport világbajnok, ultrafutó edző

 • 3 másik edző /köztük EB 2. helyezett/

 • klinikavezető főorvos,

 • jóga mester

 • diétás mesterszakács élelmezésvezető

   

plusz extra: a bajnokaink átlag 80%-a maga is orvos.

FELTÉTELEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) www.csabibettina.hu és a Bajnokképző Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a csabibettina.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő, továbbá a Bajnokképző Kft. szolgáltatásait igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek) függetlenül a teljesítés helyétől, illetve attól, hogy a Szolgáltató, vagy közreműködője által történik.

Kérjük, amennyiben Ügyfél kíván lenni, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Az ÁSZF hatálya alatt létrejövő szerződés határozott időre szól, és a szerződéses kötelezettségek teljesítésével megszűnik, ez alól kivételt képez az életmód program, amely létrejöhet határozatlan időre is.

A Szolgáltató:

Bajnokképző Kft. (továbbiakban Bajnokképző Kft.)

Székhely: 6500 Baja, Fürj u.2.

Cégjegyzékszám: Cg.03-09-134570

Cég képviselője: Csábi Ferencné

Adószám: 29035805-2-03

Bankszámlaszám: Erste Bank 

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyilvántartásba vevő hatóság: Bács-Kiskun Megyei Törvényszék Cégbírósága

és

www.csabibettina.hu üzemeltetője:

Dr. Csábi Bettina

Szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve, címe:

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

 

1. SZERZŐDÉS TÁRGYA, A FELEK KÖZÖTTI SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

A Szolgáltató életmód programot, ezen belül online terveket, oktatásokat, előadásokat, e-bookokat, edzéseket, életmód tanácsokat, online oktatóanyagokat forgalmaz, tréningek és táborok szervezésével, és tanácsadással foglalkozik. Szolgáltató tájékoztatja az Ügyfeleket, hogy az elérhető tartalmak, tanácsadás nem minősül egészségügyi szolgáltatás nyújtásnak, ezért a szolgáltatás nem helyettesíti az orvosi tanácsadást, és nem vállal felelősséget a javasolt, vagy szükséges egészségügyi szolgáltatás hiányából származó károkért.

1.1 Mivel a szolgáltatás személyhez kötött, ezért megjelenített termékek, szolgáltatások kizárólag a közösségi oldalakon, illetve a weblapon feltüntetett elérhetőségen, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül rendelhetőek meg, így is biztosítván a kiemelt törődést, és szakmai felügyeletet.

1.2 A szolgáltatások hozzáférése online biztosított, így extra szállítási költséggel nem kell számolni.

1.3 Áraink bruttó árak, díjak, az áfát tartalmazzák, kivéve ahol külön fel van tüntetve az összeg+ÁFA megjelöléssel, hogy nettó árról van szó, amihez az ÁFA összegét (27%) hozzáadódik. A rendelés leadásakor mindig a bruttó ár, díj kerül feltüntetésre, az adótartalom megjelölésével, kivéve ahol nincs feltűntetve külön adótartalom.

1.4. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden, a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásra, termékére, minden olyan kereskedelmi ügyletre, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre.

1.5. Szolgáltató a szolgáltatásainak jelentős része-a kurzusok kivételével- elérhető minden felhasználó számára, regisztráció nélkül is. Egyes szolgáltatások azonban regisztrációhoz (majd belépéshez) kötöttek. A szolgáltatások igénybevétele minden esetben előzetes írásbeli megrendeléshez, valamint a regisztrációnak a Szolgáltató általi elfogadásához van kötve. Megrendeléssel Ügyfél kijelenti, hogy elfogadja az ÁSZF-t, az Adatvédelmi Nyilatkozatot, életmód program esetén az Egészségügyi Nyilatkozatot, azok minden pontjával egyetért. Szolgáltató tiltja a megrendelés, illetve a regisztráció során más személy adatainak megadását, vagy hamis adatok megadását. Az előzetes írásbeli megrendelés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik.

1.6. A regisztrációhoz kötött szolgáltatások, azaz a kurzusok megrendelését a www.csabibettina.hu honlapon keresztül kell kezdeményezni, a kért felhasználói adatok megadásával. Ezt követően a regisztrációt Szolgáltatónak jóvá kell hagynia.

1.7. A szerződés nyelve magyar és a szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat Szolgáltató nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető, és nem megtekinthető, ide nem értve a megrendelések adatait.

Szolgáltató semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

2. REGISZTRÁCIÓ

2.1. A regisztrácóhoz kötött szolgáltatások esetén a weboldalra történő regisztráció során az az Ügyfél a Weboldalon történő regisztrációjával, és a rendelés során bepipált mezővel kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a Weboldalon közzétett Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismerte és elfogadja, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul. Életmód program esetén további feltétel az Egészségügyi Nyilatkozat elfogadása.

A regisztráció önmagában nem érvényes, szükséges mellé a rendelés leadása, mely a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik.

2.2. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. A Szolgáltató minden regisztrációt egy önálló jogi személyként kezel. Szolgáltatót a regisztrált adatok ügyfél által történő megváltoztatásából eredő kárért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

3. SZOLGÁLTATÁSOK, MEGRENDELÉS MENETE

3.1. A Szolgáltató az Ügyfél megrendelésének megfelelő, a közösségi médiában, és a Weboldalon közzétett különböző szolgáltatásokat, így életmód programokat (csoportos, személyre szabott különböző verzióit, ezen belül edzésterveket, mintaétrendeket készít. Az utánkövetés, és videok nem része a szolgáltatásnak, ezt Szolgáltató vállalhatja saját döntése alapján, ha az edzéstervhez szükség van videokra), kurzusokat, oktatásokat nyújt, táborokat szervez, e-bookokat forgalmaz. A Szolgáltató szerződésszerű teljesítésének minősül, ha a termék a weboldalon vagy a használati utasításban nyújtott tájékoztatásnál kedvezőbb, előnyösebb tulajdonságokkal rendelkezik.

Megrendelő tudomással bír, hogy az életmód program az egészséges életmódhoz nyújt segítséget, klinikai vizsgálat nem készült, feltétel egészségügyi kihívás esetén a kezelőorvossal való kontakt, nem egészségügyi szolgáltatást végez Szolgáltató. Mivel az eredményesség a Megrendelő általi végrehajtástól (kitartás, őszinteség) függ, ezért erre Szolgáltató a felelősséget kizárja.

3.2. A Weboldalról megrendelhető termékek, szolgáltatások árai, díjai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A Szolgáltató a feltüntetett árnál kedvezőbb egyedi árat, díjat is megállapíthat, ez az Ügyfélhez címzett e-mailen közölt jognyilatkozat elküldésével egyidejűleg válik hatályossá.

A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja.

3.4. A megrendelés elküldésével Fogyasztó ajánlattételi jognyilatkozatot tesz a Szolgáltató felé. Az elektronikus úton tett ajánlattételi jognyilatkozat akkor válik hatályossá, amikor az a Szolgáltató számára hozzáférhetővé válik. Az ajánlattételi jognyilatkozat megtételével még nem jön létre szerződés. A megrendelést regisztrációhoz nem kötött szolgáltatások, termékek esetén kizárólag a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történik a következőképpen:

 • az ügyfél elküldi a nevét, lakóhelyét, számlázási nevet, címet, amennyiben az nem egyezik az ügyfél nevével és címével,

 • életmód program esetén nyilatkozik az eseteleges egészségügyi kihívásairól

 • a megrendelt termék, vagy szolgáltatás weblapon feltüntetett nevét,

illetve nyilatkozik, hogy megrendeli az adott terméket, vagy szolgáltatást, és a Weboldalon közzétett ÁSZF, illetve Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit megismerte és elfogadja, az abban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul. Nyilatkozik az Életmód Program esetén, hogy elfogadja az Egészségügyi Felelősségi Nyilatkozatot.

 • A regisztrációhoz kötött szolgáltatások, termékekről jelen ÁSZF 2. pontja rendelkezik

4. AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, RENDELÉSEK VISSZAIGAZOLÁSA

4.1. Az Ügyfél által elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését a Szolgáltató késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 4 munkanapon belül visszaigazolja az Ügyfél részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza:

 • az Ügyfél által a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat

 • a rendelés dátumát,

 • a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát,

 • és a fizetendő végösszeget.

Ez a visszaigazoló email kizárólag tájékoztatja az Ügyfelet arról, hogy a megrendelése a Szolgáltatóhoz megérkezett.

4.2. Az Ügyfél mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha késedelem nélkül, vagyis 4 munkanapon belül nem kapja meg Szolgáltatótól az elküldött rendelésére vonatkozó külön elfogadó e-mailt.

4.3. Ha az Ügyfél rendelését már elküldte a Szolgáltató részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 napon belül jeleznie kell a Szolgáltató felé.

4.4. A Szolgáltató megrendelésének/ajánlattételi jognyilatkozatának számára való hozzáférésétől számított 4 munkanapon belül dönt megrendelésének/ajánlattételi jognyilatkozatának elfogadásáról vagy elutasításáról.

Amennyiben a Szolgáltató az Ügyfél megrendelését/ajánlattételi jognyilatkozatát elfogadja, akkor  – az Ügyfél által megadott e-mail címre – „Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű külön visszajelzést küld Ügyfélnek a megrendelése elfogadásáról. Életmód program esetén elküldi a kérdőívet, melynek kitöltésére 2 munkanap áll Fogyasztó rendelkezésére.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak.

A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

4.5. A szolgáltatás teljesítésének kezdő időpontja a visszaigazoló e-mail, és az utalás jóváírásának napjától számított 4 munkanap, életmód program esetén a Fogyasztó részére kiküldött kérdőívre adott válaszok Szolgáltató részére történő megküldését követő 4 munkanap.

4.6. Ügyfél a „Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mail Szolgáltató általi elküldésétől számított 2 munkanapon belül köteles utalni a „Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű e-mailben kapott bankszámlaszámra. Határozatlan időre létrejött szerződés (így az életmód program esetén is) folytatólagos havi díjának esedékessége, a követő hónapokban, az első díj megfizetése alapján kiállított számla teljesítési napjával azonos napon válik esedékessé, melyet a megadott bankszámlára utalással teljesíti az Ügyfél. A havi díj megfizetését követően a számlát elektronikus úton küldjük meg.

4.6. Amennyiben a Szolgáltató a Fogyasztó megrendelését / ajánlattételi jognyilatkozatát nem fogadja el, akkor  – a Fogyasztó által megadott e-mail címre – „Megrendelés elutasítása” megnevezésű külön visszajelzést  küld a  megrendelésének az el nem fogadásáról.

5. A MEGRENDELT TERMÉK, SZOLGÁLTATÁS KIFIZETÉSÉNEK ÉS TELJESÍTÉSÉNEK MÓDJA

5.1 A megrendelt terméket, szolgáltatást a Fogyasztó közvetlen banki átutalással fizeti meg az Erste Banknál vezetett *****számlaszámra.

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

5.2. Szolgáltató az utalás jóváírásának napjától, vagy kérdőívre adott válaszok visszaküldésének napjától (amelyik későbbi napra esik) számított 4 munkanapon belül megküldjük az első anyagokat, illetve kurzus, e-book esetén a jogosultságokat a kívánt tartalom megtekintéséhez. Az életmód programhoz a Szolgáltató egyedi döntésétől függő, szolgáltatás részét nem képező a videok hozzáférési lehetősége, a receptek hozzáférési lehetősége maximum a megvásárolt időtartamig áll fenn, az online kurzusok pedig teljesítés kezdetétől számított 1 évig.

6. ELÁLLÁSI JOG, FELMONDÁS


6.1. Felhasználót a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés a) pontja alapján nem illeti meg felmondási jog a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően.

A szolgáltatás teljesítésének jellegére és tartalmára tekintettel, Szolgáltató a visszaigazolást követően (megrendelés elküldése, regisztrációhoz kötött szolgáltatások esetén 4 munkanapon belül követően a szolgáltatás nyújtását megkezdi, a tervek és termékek elküldésével, a tartalmak feltöltésével a szolgáltatást teljesíti, így Felhasználót a termékek, szolgáltatások teljesítését követően nem illeti meg a 14 napon belüli felmondási jog.

6.2. Az életmód programok határozatlan időre jönnek létre, a határozatlan időre létrejött szerződést bármelyik fél felmondhatja a másik Félhez intézett, indoklás nélküli, írásbeli, egyoldalú nyilatkozatával, 90 (kilencven) napos határidővel.


7. SZAVATOSSÁGI JOGOK, JÓTÁLLÁS

7.1.Kellékszavatosság

Felhasználó a Szolgáltató hibás teljesítése esetén (hibás a teljesítés különösen, ha a Termék valamilyen minőségi, vagy mennyiségi hibában szenved) a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet. Fogyasztói szerződés esetén Felhasználó az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek.

Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait Felhasználó érvényesíteni már nem tudja.
Nem fogyasztóval kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit. A Felhasználó köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Szolgáltatóval.

7.2. A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a Polgári törvénykönyv és a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.

8.     JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK


8.1. Panaszügyintézés helye, ideje, módja


Felhasználó a szolgáltatással vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos kifogásait a *** e-mail címen keresztül gyakorolhatja. Szolgáltató a panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan, vagy ha a Felhasználó a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Szolgáltató a panaszt rögzíti és 30 napon belül érdemi választ küld.

A panasz elutasítása esetén Szolgáltató az elutasítás indokáról tájékoztatja a Felhasználót.

8.2. Egyéb jogérvényesítési lehetőségek


Amennyiben Szolgáltató és Felhasználó között esetlegesen fennálló jogvita Szolgáltatóval folytatott tárgyalások során nem rendeződik 30 napon belül, a Felhasználó jogosult:


• Panasztételre a fogyasztóvédelmi hatóságnál,


• Békéltető testület eljárásának kezdeményezésére

9. FELELŐSSÉG

9.1. A Weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. 

9.2. A Szolgáltató kizár minden felelősséget a Weboldal használói által tanúsított magatartásért. Az Ügyfél teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért, Szolgáltató ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett.

 10. SZERZŐI JOGOK

10.1.  Az oldalon található ingyenes és fizetéssel elérhető információkat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján a szerzői jog védi, beleértve az Életmód Program keretében küldött terveket, illetve azok részleteit is. Tudomásul veszi Ügyfél, hogy sem az étkezési, sem az edzéstervét, sem annak egyes részleteit nem hozhatja nyilvánosságra a Szolgáltató írásbeli engedélye nélkül, és amennyiben negatív színben tünteti fel a Szolgáltatót, úgy kártérítési felelősséggel tartozik

A szerzői joggal való bármilyen visszaélés, a vásárlás feltételeinek nem megfelelő jogszerűtlen felhasználása esetén, vagy erre utaló magatartás/utalás/fenyegetés esetén a megvásárolt információkhoz való hozzáférés a törvényi jogorvoslatig határozatlan időre felfüggesztésre kerül.

Az oldalon vásárolt tréningek megosztása/másoknak hozzáférés biztosítása esetén a hozzáférés szerződésszegésnek minősülő magatartás miatt megszakításra kerül. 

A Szolgáltató ezután polgári peres feljelentést tesz a szerzői jog megsértője ellen.

Amennyiben Megrendelő megsérti a szerzői jogokat, úgy 1.000.000,Ft, azaz egymillió forint kötbér megfizetésére köteles. Szolgáltató ezen túl érvényesítheti kártérítési követelését is.

10.2. A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

10.3. A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a Weboldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot az Ügyfélnek a Weboldal felületén szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására.

A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

11. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

11.1. A vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

Hatályos: 2021.03.01. napjától visszavonásig és/vagy módosításig.

 

Dr. Kiss Róbert jogtanácsos
„Nem versenyzők, hanem átlagemberek, nem csak a verseny napján csúcsformában, hanem élethossziglan….hogy érhető el? Egyszerűen. El kell kötelezni magadat ez az életstílus mellett”
Érdekel
Dr. Kurucz Péter, Stuttgarti Idegsebészeti Klinikán az agyi ér- és koponyaalapi osztály részlegvezető főorvosa:
„Ez a Program, ami személyre szabott online edzésterveket, táplálkozási -és életviteli tanácsokat jelent, teljesen átalakította a szűk és tágabb környezetem is"
Érdekel
Dr. Csábi Bettina jogász, 10-szeres profi-sokszoros amatőr küzdőport világbajnok, UB 10. helyezett ultrafutó:
„Család- hivatás- életmód háromszögében képesnek lenni az optimális teljesítményt kifejteni téthelyzetben is…ez ad tökéletes egyensúlyt, nem a langyos állóvíz”
Érdekel