Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • szakacskonyv
  • skype
  • Online
  • e-book
  • bajnokok-edzese

Üdvözöllek Téged leendő BAJNOKOM!

Először dönts – mire van szükséged?

Egy jó edzéstervet keresel, amely pontosan megszabja mit, hogyan, hányszor hajts végre? Nálunk megtalálod, leírásokkal, képanyaggal, video segédletekkel! Személyre szabottan NEKED! Kérd az Edzéstervet!

Jókat szeretnél enni? Szeretnél pontos tervet kapni, amelyhez konkrét, egyszerűen elkészíthető receptek társulnak? Nálunk megtalálod, egy szuper szakácskönyvben! Kövesd, és tartsd be az étkezési terved, és élvezd az ízeket! Kérd az Étkezési tervet!

Ha nem elégszel meg ennyivel, és megoldást keresel arra, hogy jól érezd magad a bőrödben – nálunk megtalálod. A Teljes Életmód program– ahogy a nevében is jelzi, új célokkal, és teljesíthető kihívásokkal teszi teljesebbé a mindennapjaidat! Egészség, vitalitás és önbizalom! Kérd a Teljes Életmód programot!

Mindez nem elég? Te a csúcsra vágysz? Kérd a Csúcsforma Életmód programot heti 6 edzéssel és E-Bookkal!

Minden tervírásnál alapvető számodra:

  • Heti (!) írásbeli konzultáció kérdezési lehetőséggel, kiértékeléssel a folyamatos utánkövetés érdekében /a diétázók több, mint 99%-a ennek hiánya miatt bukja el a diétáját, izomépítésnél pedig eleve nélkülözhetetlen/.
  • Egyedülálló szakértői gárda: 4 edző /köztük 10-szeres profi világbajnok, többszörös EB helyezett/, klinikavezető főorvos, élelmezésvezető, akik - vagy a konkrét terved írásában, vagy szakcikkekkel segítik munkádat.
  • Zárt facebook csoport elismerésekkel, versenyekkel.
  • Táplálékkiegészítő javaslat.

A Bajnokok Programjában mindenki személyre szabott tervet kap! 

Miért elégednél meg a kevesebbel?

De, ez még nem minden! Ha csatlakozol a Bajnokok Életmód Programhoz, egy határokon átívelő, igazi nemzetközi CSAPAT tagja leszel, akik segítik egymást, és egy nagy családként, közösen valósítják meg a céljaikat!

Éld meg a vágyaid! Jelentkezhetsz a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Legyetek Bajnokok a mindennapokban!

Bajnokok Program logo

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair