Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • szakacskonyv
  • skype
  • Online
  • e-book
  • bajnokok-edzese

Skype konzultációk

Óriási hírem van!

KINEK SZÓL?

Neked, ha:

§ belefáradtál a mindennapi hajtásba és a túlterheltségbe? Jó lenne, ha fel tudnád magad tölteni egy kis energiával, hogy újra gőzerővel haladhass előre?

§ magánéleti válságban vagy, vagy a munkádban sok a bizonytalansági tényező?

Tegyél egy szívességet magadnak, és foglalkozz csakis saját magaddal, tűzz ki célokat és láss neki a megvalósításuknak! Ne áltasd magad azzal, hogy majd jobbá és teljesebbé teszed az életed- Te is tudod, ez önámítás, amit kiábrándultság és lehangoltság követ?

KINEK NEM SZÓL?

Akik csak álmodoznak, nem sikerorientáltak, félnek kitűnni, nem a maximumra törekednek. Ők ne is olvassanak tovább!

ÉS MIRE ÉPÍTEK?

Skype logoAzt biztosan észrevetted már a beszámolókból kiragadott mondatokból, reklámokból, és saját tapasztalataid alapján, hogy mennyire nem a külsőd megváltoztatásáról szól a BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAM lényege. Hogy az egészséged helyreállítása, az esetleges versenyeredmények, sokaknak a házasságuk megmentése, munkahelyi előrelépés csak egy hozadék.

Valójában az egész élethez való hozzáállásuk változott meg. Ehhez a sikerhez sok minden kellett, új szokások kialakítása, új képességek megszerzése. Ezeket gyakorlat közben lehet megszerezni. A kitartást, önbizalmat fel kell építeni, kevesen született bajnokok, a legtöbben megtanulják, hogy válhatnak azzá. Minden a munkád minőségén, a hozzáállásodon múlik. Azt tudod, hogy semmire nincs garancia, a garancia az Te vagy. A kérdés, hogy partner vagy-e ebben, mert ha nagy hozadékot akarsz, nagy energiát kell belefektetned a munkádba.

Menet közben is vannak gátló tényezők, mint a „jóindulatú” emberek, akik felteszik a kérdést, miért diétázol, kinek akarsz tetszeni, nekünk jó vagy így, stb, úgy sem sikerül. Akik el akarják venni az álmaidat. Mindenkinek megvannak a saját körülményei, nehézségei, de ha Te megtanulsz a saját erősségeiddel bánni, akkor sikerre vagy ítélve.

Rólad szól az egész, a Te életedről, mert Te akarsz megváltozni, Te akarsz minden szituációban bajnokként viselkedni, érezni.

Mi a titok? Ahhoz, hogy elégedett legyél magaddal, meg kell találni azt az erőt, ami kimozdít téged. Át kell menned egy munkaszakaszon, egy őrült kemény munkatempót diktálva, ezt nem hallgatom el, mert ez egy jó hír. Az egy jó hír, hogy van valami, amivel meg tudod változtatni az egész életedet. Másoktól függetlenül.

Hogy mennyire van nehéz dolgod, az alapvetően a berögzült sémáidtól és az eddigi életed sikerességétől függ. Ezen tudsz változtatni, az a jó hír. De ha fel akarsz jutni a hegy tetejére, ne spórold ki a mászást..

ÉS MI A JÓ HÍREM?

Augusztus 15-től minden héten 50 percben előzetes bejelentkezés alapján skype konzultációval segítelek Téged, ha úgy érzed

  • a kitűzött céljaid valahogy ellaposodtak
  • zsákutcába kerültél, ahonnan nincs kiút
  • körbe-körbe jársz, nem haladsz előre?

Mindezeken az akadályokon átlépünk, a bajnokok gondolkodásmód elsajátításának segítségével, akár életmódoddal, akár bármelyik életterületeddel kapcsolatban segítségre van szükséged.

Segítek neked hidat építeni álmaid és eredményeid között, csak Te és én, őszinte, interaktív, gyakorlatias, megoldásorientált beszélgetések keretein belül. 

Bejelentkezés, és további információk:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair