Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • 4. Skype hivatkozás új
  • 3. E-Book hivatkozás új
  • 1. Online Program hivatkozás új
  • 2. Bajnok Edzések hivatkozás új
  • 5. Szakácskönyv hivatkozás új

Receptek

342. Édesburgonya brownie

Vassné Szabó Dóra

342. desburgonya brownieHozzávalók: 2 közepes szem édesburgonya, 3 tojás, ¼ csésze kókuszzsír, vanília kivonat (vagy aroma), 1/4 - 1/2 csésze nyírfacukor (xilit) – vagy mézből 1/4 csészényi, 3 evőkanál zabliszt, 2 ek kakaópor, fél csészényi darabokra tört csoki (nálam 70%-os), fél tk sütőpor, fél tk fahéj, csipet só.

Első lépésként meg kell sütni az édesburgonyát, szurkáld meg villával, majd forró, kb. 200 fokos sütőben 30 perc alatt süsd puhára (érdemes megforgatni legalább egyszer). Hagyd hűlni, majd nyomd ki a pépes édesburgonyát a héjából.

Készítsd elő a száraz hozzávalókat, mérd ki a lisztet, add hozzá a kakaóport, a darabos csokit, a sütőport, a fahéjat, és a csipet sót. Keverd őket össze.

Készítsd elő a nedves hozzávalókat. A 3 tojást a nyírfacukorral (mézzel) verd fel, add hozzá a kókuszzsírt, a vaníliát, végül keverd bele a már kihűlt/langyos édesburgonyát, és az egészet addig keverd, amíg homogén masszává nem válik (néhány mozdulat az egész).

A száraz keveréket add hozzá a nedves részhez, és alaposan keverd őket össze, majd a masszát öntsd egy kisebb, sütőpapírral kibélelt tepsibe. Sütőben, kb 180 fokon, 30 perc alatt sül készre, tűpróbával ellenőrizd.

4 adag. Szálkásításkor 2, IR, izomépítés és szintentartáskor 4 kocka.

Jó étvágyat az egészséghez!

341. Tekla kedvence

341. Tekla kedvencePiskóta hozzávalói: 5 tojás,10 dkg jelölten gluténmentes zabliszt, 25 dkg  kefír, édesítő, ízlés szerint fél csomag sütőpor.

Minden száraz hozzávalót elkevertem, aztán a nedves hozzávalókat hozzáadtam, és sütöttem kb. 60-70 percet.

Krém:
25 dkg túró, 25 dkg kefír, édesítő, 1 citrom reszelt héja, 125 g bogyós gyümölcs /én meggyel csináltam/, 1 zcs expressz zselatin fix/vagy 60 g epres fehérjepor.

Ha van fehérjeporod, megúszod a zselatint, elég összekeverni, és  a kihűlt piskótára tenni, díszíteni a bogyósokkal. Ha nem, akkor 2 csomag zselatinfix a megoldás. Fehérjeporból olyan ízt keversz hozzá, amit szeretnél.

Összmennyiség 4 szelet.

1 szelet belőle IR, szinten tartás, izomépítés esetén, szálkásításkor 1/2 szelet. Ne félj, elég laktató...

"Egy szelet? Dehogy! Enyém az egész tál. Anya sosem recept alapján süt, úgyhogy minden süti olyan, mint a Kinder-tojás. Majd kiderül közben, mi van benne. Ez eperkrémes piskóta meggyel. Az első falat után azt mondtam,hogy isteni" /Tekluska/

Jó étvágyat az egészséghez!

340. Bagett

Zsuzsanna Al-shatti

Hozzávalók / 4 hosszú bagetthez-100 g:

A gyors kovászhoz: 10 dkg zero6 liszt 50-50% fehér liszt, 7g szárazélesztő, 1,5 dl langyos víz, 1 csipet cukor / elhagyható.

A tésztához: 40 dkg finomliszt, 2,5 dl langyos víz, 2 tk almaecet,  ízlés szerint.

340. BagettBelemértem a lisztet az összeset a dagasztótálba, a közepébe tettem az élesztőt és 1,5 dl langyos vizet a kovászhoz (kiskovászt készítettem - nem külön). Az almaecetet beletettem a maradék 2,5 dl vízbe, hozzáadtam a sót a liszthez és kézi mixerrel kidagasztottam. Ha teljes kiőrlésű lisztet keversz a zero6tal, lehet, hogy picivel több víz kell. Lágy, rugalmas táltól elváló tésztát kapunk. Eltesszük meleg helyre megkelni. Nálam akkor jó, ha felnyomja a kelesztőtál tetejét. Ha megkelt, lisztezett deszkán óvatosan átgyúrjuk, hogy a levegő bent maradjon

Én 4 részre osztottam, mert annyi hely van a sütőn. Utána egyesével áthajtogattam a tésztát. 2/3 részig behajtottam az egyik oldalról a tésztát, és rá a vásik oldalt. A hajtogatást még egyszer megcsináltam. Hosszúkásra sodortam a tésztát, és hosszában még egyszer áthajtottam. Ettől lesz finom leveles, laza. Utána még hagytam kb. 15 percet kelni a sütőlapon. Éles késsel bevagdostam. Sós vízzel kentem meg a tetejét és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütöttem.

Gm. diéta esetén jelölten gm. zabbal, azzal nem lesz olyan könnyű a tészta, de finom.

Jó étvágyat az egészséghez!

339. Medvehagymás kiflik

Slimgastro

Hozzávalók: 50 dkg zab (jelölten gluténmentes zabból), 3 dl laktózmentes tej, pici cukor, 1 zcs instant élesztő, 1 dl repceolaj, csapott ek só
Medvehagymás vajkrém: 10 dkg laktózmentes teavaj (szobahő. lágy), 2 dkg medvehagyma, nagy csipet só.

Egész mennyiség 24 db, 2 db-ot ajánlok reggelire.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair