Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • szakacskonyv
  • skype
  • Online
  • e-book
  • bajnokok-edzese

Receptek

314. Csirke flekken Cékla tzatzikivel

Slimgastro

Lassan itt a tél a sötétség már megérkezett, ideje céklázgatni, hogy a vasháztartásunkat feltöltsük egy kicsit.

Cékla tzatzikihez:

15 dkg cékla (egy kisebb db), 25 dkg kígyó uborka (fél rúd), 1 doboz Mizo laktózmentes natúr joghurt 150g-os, só, 2 gerezd fokhagyma, szárított kapor.

314. Csirke flekkenCsirke flekkenhez:
40 dkg csirkecomb (4 db felső), flekken hús por, sütőzacskó.


A céklát mosom, hámozom és nagy lyukú reszelőn nyersen lereszelem. 

Uborkát szintén ugyan így reszelem, de nem hámozom, csak mosom. Összekeverem a két zöldséget, sózom, ráreszelem a fokhagymát, hozzáadom a joghurtot és sok szárított kaporlevelet, ha van fagyasztott vagy még friss kertben az is jó. Állni hagyom, amíg a hús sül.

A húsról leszedem a bőrt, bekenem a flekken fűszerrel teflon serpenyőben hirtelen sütöm mindkét oldalát, zacskóba teszem és saját levében, zsírjában megsütöm sütőben.
Adagonként 40g főtt basmati rizzsel tálaltam.

Jó étvágyat az egészséghez!

313. Milánóis padlizsán hússal

Slimgastro

Elképesztő növény a padlizsán egyszerre húsos és könnyű lédús, képes magában tartani a nedvességet nagyobb vízvesztés nélkül.

313. Milnis padlizsnHozzávalók:
1 db padlizsán 25 dkg, 10 dkg darált pulyka, 1 tk fűszerpaprika, só, pici feketebors, 1 ek paradicsompüré, oreganó, bazsalikom, 1 gerezd reszelt fokhagyma, 1 ek jelölten gluténmentes zabpehelyliszt (40g).

A darált húst a fűszerekkel kikeverem. A padlizsánt felvágom majdnem teljesen keresztben,  hogy könnyen legyezőt tudjak hajtani belőle, így lehet könnyen megtölteni majd. Húsát besózom. Beletöltöm a milánói alapot, meglocsolom 2 ek olíva olajjal (nekem elfogyott így tökmag olajjal locsoltam) és megy a sütőbe 200°-ra kb. 30 percre. Vegák túróval helyettesítik a húst, belekevernek 1 kiskanál zabot.

Jó étvágyat az egészséghez!

312. Szénhidrátcsökkentett Somlói galuska – (3 adag)

Slimgastro

Hozzávalók:
Nálam a három nappal ezelőtti szénhidrátcsökkentett Sacher muffin maradéka 20 dkg (de lehet piskóta is), 4 tojás, 40 g (fél zcs) Szafi reform narancsos-vaníliás pudingpor, 5 dl laktózmentes tej, 1 csapott ek 4x-es erősségű édesítőszer, 1 csapott ek kakópor, 1 vanília rúd, 1 kocka Lindt étcsoki.

312. Sznhidrtcskkentett Somli galuskaA muffinokat feltépkedem nagy darabokra. Felfőzöm 1 dl tejben az 1/2 vanília rúd kapart belsejét, ezzel a muffinokat meglocsolom.
Amíg ázik elkészítem a krémet:
A pudingport a 4 tojás sárgájával az édesítőszerrel és a maradék vanília rúddal felfőzöm 4 dl tejben. Óvatos nagy mozdulatokkal hozzákeverem a 4 tojás keményre felvert habját. Fele krémhez keverem a kakaóport a másik fel natúr marad. A muffinokkat a két krémmel rétegezve tálba teszem, reszelt étcsokival díszítem.

IR esetén az étcsokit kihagyjuk!

Jó étvágyat az egészséghez!

311. Sacher muffin

Slimgastro

Hozzávalók:

(1 bögre=2,5 dl) 2 bögre jelölten gluténmentes zabpehelyliszt (200 g), 1 ek 4x-es erősségű édesítőszer (vagy 4 ek eritrit ) 4x-es erőségű édesítő, 2 ek laktózmentes tejföl (100 g), 2 bögre laktózmentes tej (0,5 l), 1 tk sütőpor, 1 tk szódabikarbóna, 2 ek citrom leve, 1 púpos ek, kakaópor, 1 ek étolaj, 1 tojás, 5 dkg 70 %-os étcsoki+3 ek víz, 1 kis üveg (370 g-os) sárgabarack lekvár eritrittel és xylittel édesítve.

311. Sacher muffinSütőt előmelegítem 180°C-ra, sütési idő 30 perc. Aki eritrittel süti annak 160°-ra és a sütési idő 45 perc lesz.

Külön tálban a száraz anyagokat összekeverem, külön tálban a nedves anyagokat, tejet előtte meglangyosítom, és a tojás legyen szobahőmérsékletű.A két hozzávalót alaposan összekeverem, 2-3 percig hagyom állni. Kiadagolom a fenyőformákba 3/4-ig érjen a massza, kb. 30 percet sütöm, (tűpróbáig) Nekem 12 db fenyőformám volt csak kétszer ennyi kellett volna, így a felesleget crem brulee formába tettem. Mivel másodszor sütöm sima hagyományos muffin formában is kipróbáltam úgy 18 db lett. Hűlés után a púpot levágom a tetejéről, ez jó lesz golyócskáknak, olvasztott csokiba mártom, lapján elvágom, vékonyan megkenem lekvárral. Olvasztott csokit vízgőz felett 3 ek vízzel készítem.

24 db esetén 3 db-ot fogyaszthatsz.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair