Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • szakacskonyv
  • skype
  • Online
  • e-book
  • bajnokok-edzese

Receptek

313. Milánóis padlizsán hússal

Slimgastro

Elképesztő növény a padlizsán egyszerre húsos és könnyű lédús, képes magában tartani a nedvességet nagyobb vízvesztés nélkül.

313. Milnis padlizsnHozzávalók:
1 db padlizsán 25 dkg, 10 dkg darált pulyka, 1 tk fűszerpaprika, só, pici feketebors, 1 ek paradicsompüré, oreganó, bazsalikom, 1 gerezd reszelt fokhagyma, 1 ek jelölten gluténmentes zabpehelyliszt (40g).

A darált húst a fűszerekkel kikeverem. A padlizsánt felvágom majdnem teljesen keresztben,  hogy könnyen legyezőt tudjak hajtani belőle, így lehet könnyen megtölteni majd. Húsát besózom. Beletöltöm a milánói alapot, meglocsolom 2 ek olíva olajjal (nekem elfogyott így tökmag olajjal locsoltam) és megy a sütőbe 200°-ra kb. 30 percre. Vegák túróval helyettesítik a húst, belekevernek 1 kiskanál zabot.

Jó étvágyat az egészséghez!

312. Szénhidrátcsökkentett Somlói galuska – (3 adag)

Slimgastro

Hozzávalók:
Nálam a három nappal ezelőtti szénhidrátcsökkentett Sacher muffin maradéka 20 dkg (de lehet piskóta is), 4 tojás, 40 g (fél zcs) Szafi reform narancsos-vaníliás pudingpor, 5 dl laktózmentes tej, 1 csapott ek 4x-es erősségű édesítőszer, 1 csapott ek kakópor, 1 vanília rúd, 1 kocka Lindt étcsoki.

312. Sznhidrtcskkentett Somli galuskaA muffinokat feltépkedem nagy darabokra. Felfőzöm 1 dl tejben az 1/2 vanília rúd kapart belsejét, ezzel a muffinokat meglocsolom.
Amíg ázik elkészítem a krémet:
A pudingport a 4 tojás sárgájával az édesítőszerrel és a maradék vanília rúddal felfőzöm 4 dl tejben. Óvatos nagy mozdulatokkal hozzákeverem a 4 tojás keményre felvert habját. Fele krémhez keverem a kakaóport a másik fel natúr marad. A muffinokkat a két krémmel rétegezve tálba teszem, reszelt étcsokival díszítem.

IR esetén az étcsokit kihagyjuk!

Jó étvágyat az egészséghez!

311. Sacher muffin

Slimgastro

Hozzávalók:

(1 bögre=2,5 dl) 2 bögre jelölten gluténmentes zabpehelyliszt (200 g), 1 ek 4x-es erősségű édesítőszer (vagy 4 ek eritrit ) 4x-es erőségű édesítő, 2 ek laktózmentes tejföl (100 g), 2 bögre laktózmentes tej (0,5 l), 1 tk sütőpor, 1 tk szódabikarbóna, 2 ek citrom leve, 1 púpos ek, kakaópor, 1 ek étolaj, 1 tojás, 5 dkg 70 %-os étcsoki+3 ek víz, 1 kis üveg (370 g-os) sárgabarack lekvár eritrittel és xylittel édesítve.

311. Sacher muffinSütőt előmelegítem 180°C-ra, sütési idő 30 perc. Aki eritrittel süti annak 160°-ra és a sütési idő 45 perc lesz.

Külön tálban a száraz anyagokat összekeverem, külön tálban a nedves anyagokat, tejet előtte meglangyosítom, és a tojás legyen szobahőmérsékletű.A két hozzávalót alaposan összekeverem, 2-3 percig hagyom állni. Kiadagolom a fenyőformákba 3/4-ig érjen a massza, kb. 30 percet sütöm, (tűpróbáig) Nekem 12 db fenyőformám volt csak kétszer ennyi kellett volna, így a felesleget crem brulee formába tettem. Mivel másodszor sütöm sima hagyományos muffin formában is kipróbáltam úgy 18 db lett. Hűlés után a púpot levágom a tetejéről, ez jó lesz golyócskáknak, olvasztott csokiba mártom, lapján elvágom, vékonyan megkenem lekvárral. Olvasztott csokit vízgőz felett 3 ek vízzel készítem.

24 db esetén 3 db-ot fogyaszthatsz.

Jó étvágyat az egészséghez!

310. Kekszecskéink

Csokis marcipános fehérjés keksz - /eredeti verzió Zsuzsi Rózsahegyi/

dr. Géresi-Sándor Zita

Hozzávalók: 45 dkg jelölten gm. zabliszt, 15 dkg  fehérjepor (vagy zabliszt, zabpehelyliszt), 3 tojás. Édesítőt, 24 dkg kókuszzsír, lehet beletenni mandula aromát, de szerintem felesleges, mert a fehérjeporból nagyon jól jön az íz. (egy kis vanília aroma viszont nem árt neki), kb. 15 evőkanál víz, 3 kk. sütőpor.

Összekeverek mindent egy tálban a víz kivételével, azt csak kanalanként adagolom hozzá, addig amíg a tészta felveszi a vizet. Egy nyújtható tésztát kell kapni.
Sütőpapíron kisodrom es kekszeket szaggatok belőle. Kb. 13-15 perc alatt 180 fokon.

310. KekszecskinkSzálkásításkor teljes mennyiség negyede.
 IR és izomépítés esetén egész.

Tipp: a sodródeszkára mindig rakok egy sütőpapírt és úgy sodrom ki a tésztát. A 100%-ban zabos tésztáknál ez igazából nem szükséges, a fehérjeporos tésztáknál viszont jól jöhet, egyik - másik hajlamos kicsit tapadni-ragadni. Ezt a problémát a sütőpapír tokéletesen kezeli.

 

Sütőtökös

Vassné Szabó Dóra

Ma én is kekszet reggeliztem, sütőtököset! Imádom a sült tököt, de tudom, hogy sok benne a ch, ezért csak óvatosan eszegetem. Itt a recept, ha felkeltette az érdeklődéseteket! Többek között azért is sütöm ilyenkor többször is, mert a férjem és a fiam is imádja, pedig ha édességről van szó, ők a hagyományosan elkészítettekre szavaznak. Ebből az adagból 32 db keksz lett.

Hozzávalók: 150 g kókuszolaj, 60 g xilites vaníliás cukor, 140 g eritrit, 200 g sült tök, 1 db tojás, 325 g zabpehely, 1 teáskanál fahéj, 1 teáskanál szódabikarbona, 100 g étcsoki/IR esetén kihagyod, csipet só.


Mindent összekeverek, csokit apróra vágom, diónál picit nagyobb golyókat szétlapítok, és mehet a sütőbe 180 fok, kb. 20 percre. Ha tovább sütjük, akkor kicsit ropogósabb lesz. Sütés után lehet, hogy puhának tűnik, de ha kihűl, akkor kicsit “ keményebb” lesz. A csokit ki lehet hagyni, akkor még kevesebb lesz a kcal és ch érték, de a fiúk így szeretik.
Szoktam diót, mogyorót vagy mandulát is vágni bele!

IR, izomépítés, szinten tartás esetén 2 db, egyébként 1 db.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair