Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • szakacskonyv
  • skype
  • Online
  • e-book
  • bajnokok-edzese

Receptek

18. Töltött cukkini

18. Tlttt cukkiniBeáta Bozsó Ráczné: „Nagyon, nagyon fincsi és laktató és csudi jó!!!!”

100-150 gramm csirkemell darálthús
1-2 evőkanál zabpehely
1-1,5 kanál tejföl
Hagyma – só - bors


A csirkemelldarát megpirítottam a hagymával, hozzá adtam a tejfölt és aztán a zabot. Ha leveszem a tűzről a zab fel fogja a szívni magát!
A cukkinit kikanalazom, beletöltöm a csirkemellet. 180 fokos sütőben sütöm. Én 20-25 percig sütöttem, mert szeretem, ha kicsit nyers még a cukkini. Aki szereti, ha puhább, az süsse tovább! A vége felé pici sajt ment a tetejére. Ebből 1 pár cukkini lett, de csak 1db-ot bírtam megenni, mert nagyon laktató volt! A répa csak díszítés rajta!

IR, izomépítés, szinten tartás: mellé 20g puffasztott rizs.

Jó étvágyat az egészséghez!

 

 

17. Cukkini csirkemellel

17. Cukkini csirkemellelLeveszy Dia

100 g csirkemell, só, bors, fűszerek

50 g fehér paprika

50 g paradicsom

100 g cukkini

light sajt

Szeletelt cukkini a tepsi aljára fektetve, arra fehér paprika hosszúkásra vágva. Egy csirkemell filét 4 vékony szeletre vágtam, só, bors és ráfektettem a zöldségekre. Erre tettem paradicsom szeleteket a zöldpaprikának kivágtam az ereit és szeletekben ráfektettem. Kb. 10 percig sütöttem, mikor rászórtam light reszelt sajtot és még sütöttem a sajt barnulásáig. Zsiradékmentesen is finom puha lett.

50 g basmati rizs mellé

Jó étvágyat az egészséghez!

 

16. Gazpacho

16. GazpacchoHohn Anett - Ebben a meleg időben...egy kis hideg ,hűsítő leves

Hozzávalók:
1 adag lesz belőle:
25 dkg friss paradicsom
1/2 kaliforniai paprika, piros, vastaghúsú (8 dkg)
1/4 közepes méretű kígyóuborka, (6 dkg)
1 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál sűrített paradicsom, (2 dkg)
1,5 evőkanál olívaolaj a tetejére
1 evőkanál jó minőségű vörösborecet
1/2 kávéskanál levélke friss oregano, morzsolt
só és frissen őrölt bors
2 dl paradicsomlé
1 csokor petrezselyem


Elkészítése:


A megmosott paradicsomok héját kereszt alakban vékonyan bemetsszük, majd tálba tesszük, és forró vizet öntünk rájuk. Megvárjuk, amíg a bemetszett héjuk felpöndörödik, aztán a hideg vizes csap alatt lehűtjük. Így már könnyű lekapni róluk a héjukat.
Ha a paradicsom-hámozással elkészültünk, a megmosott paprikadarabokkal foglalkozzunk. Ez csupán annyiból áll, hogy kiszedjük belőle a magokat, és kivágjuk az ereket. Amikor ezzel is végeztünk, elővesszük a turmixgépet.
Belekockázzuk a meghámozott paradicsomokat, beledaraboljuk a paprika felet, és a reszelő nagy lyukú oldalán belereszeljük a megmosott uborkadarabkát (a vége nélkül, mert az keserű lehet). Utána megpucoljuk a fokhagymagerezdet, és azt is belereszeljük a gépbe.
Jöhet a paradicsompüré, az olívaolaj meg a vörösborecet, aztán a morzsolt oregano, kevés só meg sok frissen őrölt bors.
Utolsó lépésként belezúdítjuk a paradicsomlevet is, és az egészet pépesítjük. Nem sokáig dolgoztatjuk a turmixgép késeit, csak addig, míg a leves alkotóelemei összesimulnak.
Amikor ez rendben megtörtént, jól záródó műanyag dobozba öntjük a nyárias ebédet, és betesszük éjszakára a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízei. Másnap, mielőtt fogyasztanánk, apróra vágjuk a petrezselymet és hozzákeverjük a leveshez.

Jó étvágyat az egészséghez!

 

 

15. Chilis csirke, zöldbabbal

15. Chilis csirke zldbabbalTünde Farnasi‎ - Kilkenny, Írország

 100 g zöldbab

só, bors

fokhagymapor

chili por

50 gr basmati rizs mellé

„Mai ebéd chillis csirke zöldbabbal.
Végtelenül egyszerű, kókuszolajon megpirítottam a só, bors, fokhagymával megszórt csirkét és a végén rádobtam a párolt zöldbabot is. A legvégén chilli por. És kész is

Jó étvágyat az egészséghez!

 

 

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair