Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • szakacskonyv
  • skype
  • Online
  • e-book
  • bajnokok-edzese

Receptek

309. Csuka zabpehely bundával

309. Csuka zabpehely bundvalSlimgastro

Hozzávalók: 10 dkg csuka filé, 2 dkg jelölten gluténmentes zabpehely, 1 tojás, , bors, 5 dkg lilahagyma, 1/2 dob laktózmentes tejföl, 10 dkg uborka, 10 dkg főtt rizs, natúr vegeta.

A csukát sózom, borsozom. Hagyom állni 1 órát. Kikeverem a tojást pici sóval, beleforgatom a csukát, ezután a zabpehelybe. Előmelegített sütőben 220°C-on sütöm, vagy serpenyőben kevés olajon.

A salátához az uborkát a lilahagymával felvágom, sózom, tejfölbe forgatom. Mellé natúr vegetás, enyhén sós vízben főtt exotik rizst főztem.

Jó étvágyat az egészséghez!

308. Szecsuáni borsos pisztráng lila batátával

308. Szecsuni borsos pisztrng lila battvalSlimgastro

Hozzávalók: 2 pisztráng, 2 tk szecsuáni bors, só, citrom, rozmaring, bors, olívaolaj, 10 dkg lila batáta, 20 g cukkini, rozmaring.

A köret még 10 dkg főtt basmati rizs volt.

Kikeverek 2 ek olívaolajat (pisztrángonként 1-1 ek olaj) szecsuáni borssal és sóval, ezzel a páccal bekenem a pisztrángokat kívül - belül. Citromkarikát teszek rá. Előmelegített sütőben 15 perc alatt grill - hőlégkeverésen 200°C-on készre sütöm.

Batátát a cukkínivel csíkokra vágom, 1 ek olívával meglocsolom, sózom, rozmaringozom, borsozom és sütőben a halak mellet sütöm. Ne érjenek össze a zöldségek, akkor szebben sülnek.

Jó étvágyat az egészséghez!

307. Diós kifli

307. Dis kifliMiteszünkma

Hozzávalók:

Tészta: 200 g zabpehelyliszt, 200 g DW -50 ch-csökkentő liszt, 100 g tönkölyliszt, 25 g élesztő, 1 dl tej , 7 g édesítő, 1 db tojás +1 db a lekenéshez , 1 MK só, 50 g olvasztott vaj , 130 ml joghurt.

Töltelék: 250 g darált dió, 50 g édesítő, 1-1 MK vanília- és rumaroma, egy citrom reszelt héja, kb. 1 dl víz.

Az élesztőt felfuttatom a langyos tejben. (Nem, nem kell bele cukor!) A liszteket összekeverem, hozzáadom a élesztős tejet, és a többi hozzávalót. Megdagasztom, és meleg helyen kb. 1 óra alatt a duplájára kelesztem. (Én végül beraktam az 50 fokos sütőbe, mert nem győztem várni!)
Közben elkészítem a tölteléket: a diót, édesítőt, citromhéjat, aromákat összekeverem és vizet adok hozzá, annyit, hogy sűrű massza legyen. Ha a tészta megkelt, 3 - felé vágom, cipót formázok, mindegyiket kinyújtom és cikkekre vágom. Megkenem kevés olvasztott vajjal, és teszek a szélesebbik végébe a diótöltelékből. Innen tekerem fel kifli formára. Lekenem őket felvert tojással. Sütőpapíros tepsiben, előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütöm.

Nem kalóriaszegény kifli, de azért néha fogyasztható. Elég nagy darabok, szóval egy darab is elég belőle!
:)

Jó étvágyat az egészséghez!

306. Borított csicsóka

306. Bortott csicskaSlimgastro

Hozzávalók: 3 db csicsóka, 8 dkg reszelt trappista, mikróban olvasztva, 1 tojás, 1/2 lilahagyma, kevés aprított snidling, bors, , natúr vegeta.


A csicsókát bevagdosom akár a kovászos uborkát, vegetás, sós vízben puhára főzőm.
Jénaiba teszem, krumplinyomóval egyet nyomok rajta, éppen csak ellapítom. Sózom, borsozom, teszek rá bővel kockázott lilahagymát. Beborítom az olvasztott sajttal elkevert tojással, snidlingezem és megy a sütőbe 200°C-ra pirulásig.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair