Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • szakacskonyv
  • skype
  • Online
  • e-book
  • bajnokok-edzese

Receptek

298. Csirke lasagne

298. Csirke lasagneSlimgastro

Hozzávalók: 1 kg csirkemell, pizzaszósz (nálam házi készítésű), , fekete olívabogyó, 1 nagy cukkini, 20 dkg laktózmentes sajt.

A csirkemelleket lapján elvágom, két zacskó között jól kiklopfolom. Jénaiba teszem, sózom, vastagon kenem pizzaszósszal. Lerétegezem karikára vágott cukkínivel, olajbogyóval majd a sajttal. A sort ismétlem, amíg minden el nem fogy, akár az igazi tésztás lasagnenál.

Előmelegített sütőben 230 °C-on sütöm pirulásig, a keletkezett levet leöntöm róla egy üvegbe, hűtöm és fagyasztom. Fantasztikus jó alaplé!

Jó étvágyat az egészséghez!

297. Bőségtál

297. BsgtlSlimgastro

Hozzávalók: 3 egész csirkecomb, 3 db kaliforniai paprika (sárga, piros és zöld), 2 vöröshagyma, 1 kis csokor metélőhagyma, 3-4 karfiol rózsa nyersen, citrom, fekete bors, só, 3 ek olaj, 5 dkg zabpehelyliszt, 2 tojás.

Kis serpenyőbe karikázom a vöröshagymát, ráteszem a borsozott, sózott csirkecombot. Megszórom metélőhagymával, mellé teszem a nyers karfiolokat. Fedő alatt 250°C-os sütőben sütöm 30 percet.

Közben fent felszeletelem a paprikát, olívaolajon magas hőmérsékleten lesütöm, bőven borsozom. Citrommal meglocsolom és kiszedem egy kis tálkába.

Az 5 dkg lisztből és a tojásokból nokedlit készítek, kanállal nagy darabokat szaggatok forró vízbe. A paprika maradék sült olaján lepirítom a nokedlit. Összekeverem a paprikával és a sütőben lévő csirkére teszem. Összesütöm az egészet pirulásig.

Jó étvágyat az egészséghez!

296. Marha steak zöldbors mártással

296. Marha steak zldbors mrtssalSlimgastro                

Hozzávalók: 5 db ujjnyi vastag marhahús.

Páchoz: 1 rozmaring ág, 2 ek őrölt zsálya, ha van friss, 2-3 csipet őrölt fekete bors, 7 ek étolaj.

Zöldbors öntethez: 4 db újhagyma, 1 ek étolaj, 1 dob kókusz tejszín, lehet sima is, csipet só, őrölt fekete bors, 2 ek ecetes zöldbors, 1 ek mustár, 1 ek étkezési keményítő.

Sütés előtti nap a marhahúst bepácolnom a fenti páccal.
Sütés napján forróra hevített serpenyőbe teszem a pácolthúst, mindkét oldalát 5-5 percig sütöm, közben nem nézegetem. Utólag sózom. Zöldbors öntethez a hagymát lepirítom az olajon, hozzáadom az ecetes zöldborsot, mustárt, csipet sót, csipet őrölt fekete borsot.
Felöntöm a kókusztejszínnel, pár percig főzöm.

Gluténérzékenyek figyelem!  Ha az élelmiszerekben az összetevők felsorolásában keményítő, vagy módosított keményítő is szerepel, és glutént tartalmaz, akkor azt jelzik, pl. búzakeményítő, árpa, rozs, nem garantáltan gm. zab.

IR, izomépítés, szinten tartás esetén 70 g alufóliában sütött burgonyával.

Jó étvágyat az egészséghez!

295. Frittata

295. FrittattSlimgastro

Nagyon gyorsan kész lesz és a rántottával ellentétben nem büdös a lakás tőle. Nagy családi adag.

Hozzávalók: 8 tojás, 2-3 csipet só, kis fej főzött brokkoli, 1 piros paprika kockázva, 3 újhagyma levele nélkül karikázva, Délhúsos pulykasonka ízlés szerint, 1 púpos ek laktózmentes tejföl.

Egy 20x38 cm-es jénaiba tettem a tojást, tejfölt és a sót nagyjából kikevertem villával. Hozzáadtam a zöldségeket és ment a sütőbe 200°C-ra bő negyed órára.

IR, izomépítés, szinten tartás esetén mellé 2 szelet puffasztott rizs.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair