Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • 4. Skype hivatkozás új
  • 3. E-Book hivatkozás új
  • 1. Online Program hivatkozás új
  • 2. Bajnok Edzések hivatkozás új
  • 5. Szakácskönyv hivatkozás új

Receptek

306. Borított csicsóka

306. Bortott csicskaSlimgastro

Hozzávalók: 3 db csicsóka, 8 dkg reszelt trappista, mikróban olvasztva, 1 tojás, 1/2 lilahagyma, kevés aprított snidling, bors, , natúr vegeta.


A csicsókát bevagdosom akár a kovászos uborkát, vegetás, sós vízben puhára főzőm.
Jénaiba teszem, krumplinyomóval egyet nyomok rajta, éppen csak ellapítom. Sózom, borsozom, teszek rá bővel kockázott lilahagymát. Beborítom az olvasztott sajttal elkevert tojással, snidlingezem és megy a sütőbe 200°C-ra pirulásig.

Jó étvágyat az egészséghez!

305. Mázas csirke

305. Mzas csirkeSlimgastro

Hozzávalók: 3 egész faros csirkecomb (6 db alsó,-felső), 5 ek jelölten gluténmentes, szójaszósz, 1 tk só, 2 ek akácméz , 1 ek olívaolaj.

A csirkecombokat kettévágom, bepácolom a fenti hozzávalókkal 3 órára, időnként jól átkeverem. Jénaiban az összes páccal együtt 200°C-on sütöm, 15 percenként átforgatva, amíg karamellizált sötét színű nem lesz minden oldala.
Vegyes salátával ettük(paradicsom, paprika, uborka, olívaolaj, só) de sajnos azt már nem tudtam lefényképezni.

Jó étvágyat az egészséghez!

304. Színes suttogás

304. Sznes suttogsSlimgastro

"A Fénynek földi hang még nem felelt,
Csak a színek víg pacsirtái zengtek"
Tóth Árpád után én is szinesztéziás hangulatba kerültem, megsütöttem a Szines suttogást.

Hozzávalók: 60 dkg pulyka darált hús, 40 dkg lilakáposzta reszelve, 40 dkg répa reszelve, 3 ek jelölten gluténmentes zabpehely liszt, 2 tojás felverve, 3 tk fehérbors, 6 gerezd fokhagyma, 3 nagy csipet só.

Lereszelem a lilakáposztát, jól kinyomkodom a levét, így nem csak a víztől szabadulok meg, hanem a cukor egy részétől is. Ugyanezt teszem a reszelt répával is. A tojásokat felverem, és három tálba szétosztom. Minden tálba teszek 1 kk fehérborsot, 2 gerezd reszelt fokhagymát, nagy csipet sót, 1 ek zabpehelylisztet, 20 dkg darált húst, jól kidolgozom őket.

Az egyik tálba kerül a facsart káposzta, a másikba a facsart répa a harmadik natúr marad. Alaposan eldolgozom a zöldségeket a húsalappal, gombócokat készítek és kenyérformába teszem őket felváltva.

Sütőben sütöm 30 percig 230°C-on Tepsibe kiborítom és még 30 percig sütöm. Teljeskiőrlésű tönkölyliszttel behabart borsófőzelékkel tálaltam.

Az egyik tálba kerül a facsart káposzta, a másikba a facsart répa, a harmadik natúr marad. Alaposan eldolgozom a zöldségeket a húsalappal, gombócokat készítek, és kenyérformába teszem őket felváltva.

Sütőben sütöm 30 percig 230 fokon. Tepsibe kiborítom, és még 30 percig sütöm. Teljeskiőrlésű tönkölyliszttel behabart borsófőzelékkel tálaltam.

Jó étvágyat az egészséghez!

303. Édes-fűszeres batáta

303. des fszeres battaSlimgastro

Hozzávalók: 3 hatalmas batáta, 2 ek 4x erősségű édesítőszer, 3 fahéj rúd, 5-6 db csillagánizs, 2 tk őrölt szegfűszeg.


A batátát hasábokra vágom, összekeverem a fűszerekkel, sütőben hőlégkeverésen 220°C-on sütöm. Időnként villával óvatosan átkeverem.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair