Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • szakacskonyv
  • skype
  • Online
  • e-book
  • bajnokok-edzese

Receptek

305. Mázas csirke

305. Mzas csirkeSlimgastro

Hozzávalók: 3 egész faros csirkecomb (6 db alsó,-felső), 5 ek jelölten gluténmentes, szójaszósz, 1 tk só, 2 ek akácméz , 1 ek olívaolaj.

A csirkecombokat kettévágom, bepácolom a fenti hozzávalókkal 3 órára, időnként jól átkeverem. Jénaiban az összes páccal együtt 200°C-on sütöm, 15 percenként átforgatva, amíg karamellizált sötét színű nem lesz minden oldala.
Vegyes salátával ettük(paradicsom, paprika, uborka, olívaolaj, só) de sajnos azt már nem tudtam lefényképezni.

Jó étvágyat az egészséghez!

304. Színes suttogás

304. Sznes suttogsSlimgastro

"A Fénynek földi hang még nem felelt,
Csak a színek víg pacsirtái zengtek"
Tóth Árpád után én is szinesztéziás hangulatba kerültem, megsütöttem a Szines suttogást.

Hozzávalók: 60 dkg pulyka darált hús, 40 dkg lilakáposzta reszelve, 40 dkg répa reszelve, 3 ek jelölten gluténmentes zabpehely liszt, 2 tojás felverve, 3 tk fehérbors, 6 gerezd fokhagyma, 3 nagy csipet só.

Lereszelem a lilakáposztát, jól kinyomkodom a levét, így nem csak a víztől szabadulok meg, hanem a cukor egy részétől is. Ugyanezt teszem a reszelt répával is. A tojásokat felverem, és három tálba szétosztom. Minden tálba teszek 1 kk fehérborsot, 2 gerezd reszelt fokhagymát, nagy csipet sót, 1 ek zabpehelylisztet, 20 dkg darált húst, jól kidolgozom őket.

Az egyik tálba kerül a facsart káposzta, a másikba a facsart répa a harmadik natúr marad. Alaposan eldolgozom a zöldségeket a húsalappal, gombócokat készítek és kenyérformába teszem őket felváltva.

Sütőben sütöm 30 percig 230°C-on Tepsibe kiborítom és még 30 percig sütöm. Teljeskiőrlésű tönkölyliszttel behabart borsófőzelékkel tálaltam.

Az egyik tálba kerül a facsart káposzta, a másikba a facsart répa, a harmadik natúr marad. Alaposan eldolgozom a zöldségeket a húsalappal, gombócokat készítek, és kenyérformába teszem őket felváltva.

Sütőben sütöm 30 percig 230 fokon. Tepsibe kiborítom, és még 30 percig sütöm. Teljeskiőrlésű tönkölyliszttel behabart borsófőzelékkel tálaltam.

Jó étvágyat az egészséghez!

303. Édes-fűszeres batáta

303. des fszeres battaSlimgastro

Hozzávalók: 3 hatalmas batáta, 2 ek 4x erősségű édesítőszer, 3 fahéj rúd, 5-6 db csillagánizs, 2 tk őrölt szegfűszeg.


A batátát hasábokra vágom, összekeverem a fűszerekkel, sütőben hőlégkeverésen 220°C-on sütöm. Időnként villával óvatosan átkeverem.

Jó étvágyat az egészséghez!

302. Marcipános keksz vaníliás fehérjeporral és levendulavirággal ízesítve

302. Marcipnos keksz vanlis fehrjeporral s levendula virggalSzalai Éva - Rózsahegyi Zsuzsa receptje alapján  

Hozzávalók: 15 dkg jelölten gm. zabliszt, 5 dkg Peak Whey marcipános fehérjepor (vagy zabliszt, zabpehelyliszt), 1 tojás. 7 dkg erithrithol (vagy amilyen édesítőt szeretsz), 8 dkg kókuszzsír, lehet beletenni mandula aromát, de szerintem felesleges, mert a fehérjeporból nagyon jól jön az íz. (egy kis vanília aroma viszont nem árt neki), kb. 5 evőkanál víz, 1 kk. sütőpor.

Összekeverek mindent egy tálban a víz kivételével, azt csak kanalanként adagolom hozzá, addig, amíg a tészta felveszi a vizet. a szárított virágszirmot beleszórom, egy nyújtható tésztát kell kapni.
Sütőpapíron kisodrom es kekszeket szaggatok belőle. Kb. 13-15 perc alatt 180 fokon.

Szálkásításkor teljes mennyiség negyede.
 IR és izomépítés esetén mellé 80 g alma, vagy eper, dinnye, szeder.


Csak egy trükk (és tipp). Én a sodródeszkára mindig rakok egy sütőpapírt és úgy sodrom ki a tésztát. A 100%-ban zabos tésztáknál ez igazából nem szükséges, a fehérjeporos tésztáknál viszont jól jöhet, egyik - másik hajlamos kicsit tapadni-ragadni. Ezt a problémát a sütőpapír tokéletesen kezeli.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair