Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • szakacskonyv
  • skype
  • Online
  • e-book
  • bajnokok-edzese

Receptek

337. Tökmagos galambbegy saláta

Slimgastro

337. Tkmagos galambbegy saltaHozzávalók: 50g galambbegy saláta, 100g sárgarépa, 100g paradicsom, 1 nagy marék sótlan tökmag (10g), 1-2 ek tökmagolaj, 2 csipet himalaya só.

A zöldségeket megmosom, répát gyufavékonyra vágom, paradicsomot cikkezem. Összekeverem őket, sózom, rászórom a tökmagot, plusz meglocsolom tökmagolajjal, mert ilyenkor télen igen csak kell a D vitamin pótlás.

IR és izomépítés esetén ½ puffasztott rizzsel.

Jó étvágyat az egészséghez!

336. Mazsolás-túrós császármorzsa variációk

2 adag

Slimgastro

336. Mazsols trs csszrmorzsa varicik„Nem kimondottan vagyok édesszájú, de azt írta az edzőm, hogy császármorzsát egyek … hát ki vagyok én, hogy ellenkezzek vele? Feláldoztam magam a fogyókúra szent nevében és császármorzsát eszek bűntelenül!

Két variáció készült az első a macerás, mert szét akart esni apró pirinyi morzsákra, ezzel szemben ez volt a legfinomabb … a második variáció egyben maradt és finom is volt ... lehet válogatni:

Mazsolás- túrós császármorzsa I.

Hozzávalók: 50 g durvára darált gluténmentes zabpehely, 150g laktózmentes túró, 1 tk negyedannyi édesítőszer, 2 tojás, 20 db mazsola.

A túrót a 2 tojás sárgájával, mazsolával és a zabpehellyel elkeverem, hozzákeverem óvatosan a 2 tojásfehérjéből édesítőszerrel felvert habot. Teflon edényben a szokásos módom sütöm. Ez a kicsit macera, de nagyon tuti finom változat.

Túrós császármorzsa rumos mazsolával II.

Hozzávalók: 50 g finomra (lisztszerűre) darált gluténmentes zabpehely, 100 g laktózmentes túró, 1 tojás, 1 tk édesítőszer, 1 ek étolaj, 20 db mazsola + kevés rum aroma.

A túrót a liszttel, az édesítőszerrel és a villával egyben felvert tojással kikeverem. A teflont lekenem étolajjal, felforrósítom és halmokat teszek a masszából az edénybe, amit ellapítok. Közepesnél magasabb hőn sütöm mindkét felét, fordítgatva. Ez a változat biztosan egyben marad, nem ragad le és szintén finom. Utólag ráöntöttem a rumos mazsolát a rummal együtt.

Jó étvágyat az egészséghez!

335. Ráksalátával töltött champion

Slimgastro

335. Rksaltval tlttt championHozzávalók: 30 dkg nagyfejű champion gomba (csiperke), 20 dkg ráksaláta (vagy fagyasztott rákocskák kikeverve joghurttal, majonézzel, zöldfűszerrel), 1 tojás fehérje, csipet hymalai só, 2 ek olívaolaj vagy sütőpapír a gomba alá (olivával számoltam).

A gomba tönkjét kitöröm, kalapját lehámozom, a lemezeit kiskanállal kivájom, így nagyobb üreget kapok, amibe könnyebben tudok tölteléket tölteni. Besózom. A ráksalátát kikeverem a felvert tojásfehérjével és a gombába töltöm. 220°C-os sütőben fél óra alatt készre sütöm.

Nagyon finom köretként, de akár vegetáriánus főételként is.

IR, izomépítés esetén 2 adag!

Jó étvágyat az egészséghez!

334. Zabvariációk reggelire

334. Zabvaricik reggelirea.) Meggyes kókuszos zabkása – Dobos Tímea Ildikótól

Hozzávalók: 60 g jelölten gm.zab , 33 g kókuszreszelék, víz, édesítő, meggy.

Vízben főzz meg zabpelyhet vagy zabkorpát, és ízesítsd.

Meghintettem egy kis kókuszreszelékkel, isteni finom volt.

b.) Sós gombás zabkásám

Hozzávalók: fél hagyma, marék gomba, kókuszsír, só, bors, minimális parmezán.

Fogj egy fél hagymát apróra vágva, egy marék gombát  szeletelj fel, kevés kókuszzsíron párold meg mindkettőt. Közben egy kis lábasban lassú tűzön főzz össze 60g aprószemű zabot 2 dl vízzel. Ha megfőtt, tedd hozzá a hagymás gombához, ízlés szerint sózd és borsozd. Végül reszelj bele kevés parmezánt és még egyszer keverd át.

c.) Diós kakaós, ahogy én készítem

Hozzávalók: 60 g jelölten gm.zab, 1 /2 ek. natúr kakaópor, víz, édesítő, dió a díszítésre.

d.) Almás-fahéjas zabkásám

Hozzávalók: 50 g jelölten gm.zab , ízlés szerint fahéj, 1/4 alma összekockázva, víz, édesítő.

e.) Túrós-meggyes zabkása – a lányaim kedvence

Hozzávalók: 50 g jelölten gm.zab, 1 /2 ek. natúr kakaópor, víz, édesítő, 50 g túró, meggy 50 g, dió a díszítésre.

Szokott módon megfőzzük a zabkását, majd összekeverjük a túróval, és meggyel, dióval díszítjük.

f.) Mákos zabkása Tőlem

Hozzávalók: 50 g jelölten gm.zab, 1 /2 ek. natúr kakaópor, víz, édesítő, 50 g túró, fél alma összekockázva, dió a díszítésre.

Szokott módon megfőzzük a zabkását, majd összekeverjük a többi hozzávalóval.

g.) Sósan elkészített zabkása zöldségekkel ahogy én szeretem

Hozzávalók: fél hagyma, marék 5 g ch alatti zöldségek /paradicsom, paprika, gomba/, kókuszsír, só, bors, minimális parmezán.

Fogj egy fél hagymát apróra vágva, egy marék zöldséget  szeletelj fel, kevés kókuszzsíron párold meg mindkettőt. Közben egy kis lábasban lassú tűzön főzz össze 60g aprószemű zabot 2 dl vízzel. Ha megfőtt, tedd hozzá a hagymás gombához, ízlés szerint sózd és borsozd. Végül reszelj bele kevés parmezánt és még egyszer keverd át.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair