316. Zserbó

Bolyán Erika

316. ZserbHozzávalók: 225 gr jelölten gm. zab, 75 gr fehérjepor, 250 gr LM margarin - szobahőmérsékletű, 1 tojás, 10 gr DW1:4, 5 gr sütőpor / ez remélem elég lesz, mert a 12 gr nagyon sok volt/.

Ezt összegyúrni 30 perc pihi a hűtőbe.

A töltelék: 100 gr dió, 150 gr baracklekvár.

Csokimáz:  40 gr kakaópor, 20 gr Dw1:4, 25 gr víz, 60 gr cocomas.

A tésztát 3 részre osztom, két papír közt kinyújtom, (én 24x17,5 cm tepsibe sütöttem ) közé a töltelék
180-on légkeveréses sütőben 25-30 perc.
Langyosra hűteni, ekkor megy rá a máz, amit csak összemérek és megmelegítem.

10 adag

Jó étvágyat az egészséghez!