Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • 4. Skype hivatkozás új
  • 3. E-Book hivatkozás új
  • 1. Online Program hivatkozás új
  • 2. Bajnok Edzések hivatkozás új
  • 5. Szakácskönyv hivatkozás új

318. Mogyorókrémes túrógolyók

318. Mogyorkrmes trgolykUtasi Pétertől - 10 adag

„Megígértem, hát megcsináltam. A fotó nem profi, de az igazságot tükrözi, kettő ripsz-ropsz eltűnt. Csaló étkezésnek főként”

Hozzávalók 10 darabhoz: 200 g mogyorókrém (receptötlet lentebb), 250 g zsírszegény túró, vanília aroma/massza/rúd kikapargatott magja, édesítő (12 g DW negyedannyi ugyanannyi), fél tasak zselatinfix (10g), 125 g magas kakaótartalmú étcsokoládé.

Előkészítés: A házi készítésű mogyorókrémem elég kemény lett, nem annyira kenhető, amikor a hűtőből veszem ki, így kézzel gyúrtam 10 db golyócskát a krémből. Ha kenhetőbb, akkor töltsük habzsákba és nyomjunk 10 halmot egy sütőpapírra és tegyük a fagyasztóba a golyókat/halmokat negyed órára.

Elkészítés: A túrót törjük össze, keverjük bele a vaníliát és az édesítőt, majd a zselatinfixet. Ha összeállt, akkor ezt is tegyük a hűtőbe minimum 10 percre. Pihentetés után a túrós masszából vizes kézzel nagyobb diónyi halmokat kiveszünk, kilapítjuk, majd beletesszük a mogyorógolyókat/halmokat és gombóccá formázzuk őket. Majd megint visszatesszük a hűtőbe a golyókat.
A csokit felolvasztjuk (tipp: ha kevés kókuszzsírt adunk még hozzá, akkor jobban szétterül a csoki majd a golyó felszínén), majd egy villa segítségével megmártjuk a golyókat a csokiban. A felesleg lecsöpögtetése után sütőpapírral bélelt tálcára tesszük a golyókat és hűtőbe tesszük, amíg a csoki is megszilárdul.

Házi mogyorókrém:, 225 g törökmogyoró, 3 ek kókuszolaj, 1 csipet só, 1-2 ek DW negyedannyi, ugyanannyi édesítő, 3 ek cukrozatlan kakaópor, 400 g jó minőségű étcsoki, 2 dl alacsony zsírtartalmú kókusztej, 50 g fehérjepor (ízesítetlen).


A törökmogyorót egy tepsiben pirítsd meg, majd egy konyharuha segítségével távolítsd el a külső száraz rétegét a mogyoróknak. Tedd a mogyorót egy aprítógépbe és daráld le a kívánt állagúra. Add hozzá a sót, olajat, édesítőt és a kakaóport, majd újra keverd össze az aprítóban.
Keverd simára a fehérjeport a kókusztejjel, majd kezd el hevíteni. Ha már csípős meleg, akkor kis adagokban öntsd rá a kockára tördeld csokira (ne ijeszd meg nagyon a csokit) és olvaszd fel az összes csokit így, majd a két masszát keverd össze és tedd egy üvegben a hűtőbe.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair