Csökkenő kg-ok, cm-ek, növekvő izomtónus, szárnyaló önbizalom.
Nem ígéretek-TÉNYEK
Nem fiktív emberek-VALÓDIAK.

  • 4. Skype hivatkozás új
  • 3. E-Book hivatkozás új
  • 1. Online Program hivatkozás új
  • 2. Bajnok Edzések hivatkozás új
  • 5. Szakácskönyv hivatkozás új

336. Mazsolás-túrós császármorzsa variációk

2 adag

Slimgastro

336. Mazsols trs csszrmorzsa varicik„Nem kimondottan vagyok édesszájú, de azt írta az edzőm, hogy császármorzsát egyek … hát ki vagyok én, hogy ellenkezzek vele? Feláldoztam magam a fogyókúra szent nevében és császármorzsát eszek bűntelenül!

Két variáció készült az első a macerás, mert szét akart esni apró pirinyi morzsákra, ezzel szemben ez volt a legfinomabb … a második variáció egyben maradt és finom is volt ... lehet válogatni:

Mazsolás- túrós császármorzsa I.

Hozzávalók: 50 g durvára darált gluténmentes zabpehely, 150g laktózmentes túró, 1 tk negyedannyi édesítőszer, 2 tojás, 20 db mazsola.

A túrót a 2 tojás sárgájával, mazsolával és a zabpehellyel elkeverem, hozzákeverem óvatosan a 2 tojásfehérjéből édesítőszerrel felvert habot. Teflon edényben a szokásos módom sütöm. Ez a kicsit macera, de nagyon tuti finom változat.

Túrós császármorzsa rumos mazsolával II.

Hozzávalók: 50 g finomra (lisztszerűre) darált gluténmentes zabpehely, 100 g laktózmentes túró, 1 tojás, 1 tk édesítőszer, 1 ek étolaj, 20 db mazsola + kevés rum aroma.

A túrót a liszttel, az édesítőszerrel és a villával egyben felvert tojással kikeverem. A teflont lekenem étolajjal, felforrósítom és halmokat teszek a masszából az edénybe, amit ellapítok. Közepesnél magasabb hőn sütöm mindkét felét, fordítgatva. Ez a változat biztosan egyben marad, nem ragad le és szintén finom. Utólag ráöntöttem a rumos mazsolát a rummal együtt.

Jó étvágyat az egészséghez!

Facebook
Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
 
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair